nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Selasa, 23 Julai 2013

senyap je..takde bonus ke???


selamat petang kawan2..
confirm korang mengantuk dah kan...
aku ni takdelah mengantuk..tp terasa lah sakit badan..
pepetang gni..takmo lah letak gambo..
nak bebel2 jer..ok tak???

sahur pagi tadi...gigih bangun bt singgang uolls..
datang seru dlm mimpi tingat kat ma ...
tingat ma terus teringat singgang..
ni feveret ni kalu waktu sahur...
singgang ikan...kalau yang 2 3 hari lagi best..(hangatkanlah)..hehehe

sahur tadi simple jer...
singgang, ikan goreng, sambal belancan, timun , tembikai n lebihan pengat pisang sejuk...
alhamdulillah..kenyang perut aku laki bini pagi tadi...(telan air liur aku menaip wei)

so petang ni apa cer???
lauk pe???
huhuhu...
dlm freezer aku ada daging ngan ayam jer..
so plan ..singgang ada lagi kan..kasi perhangat jer...
pahtu nak wat masak pedas daging n goreng ayam ala2 kfc..
cukuplah tu kot..if ada cendawan lagi..nak goreng2 skit...


ahaaaaaaaaa...yg ni dah lama tingin nak bt...
sebab aku dok terliur2 popia puan dana bt..
terus nak rasa nak mengoreng popia...
bahan2 pun dah beli tadi kat giant..
ptg ni kerja menggulung skit...
letak isi ketam jer..sudah..pahtu goreng..
16 ketul jer isi ketam...tak byk kan...
harap2 kerajinan aku terserlah hari ni ...
hahaha

p/s: esok aku tempek gambar popia aku yek...
p/s: senyap je bonus raya ..takde ke???huhuhu


1 ulasan:

lieyalatif berkata...

wahhh dari ko citer jek aku dah terbayang2 nie emy...mmg sedap2 menu ko ari nie....

bonus? huhuhu

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut