nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Rabu, 30 Oktober 2013

dinner sempoi anak2..


ikutkan hati..mmg hari2 nak masak dinner..
tp apakah daya..kudrat ni kadang2 tak larat..
so seminggu tu dlm 4 hari masak..lagi 3 hari tu..beli or makan luar jer..
bukan pe..aku pun nak rehat gak..
hehehe
nasib pokden memahami..kui kui kui...

semalam aku masak..
eh kelmarin pun aku masak gak
tapi lupa nak snap pic..kui kui kui..
semalam rajin skit..so snap lah..
itu pun snap telatah anak2 dara ni...

jom layan


si kakak yg masih makan bersuap...
mmg peel kakak..
sbb kakak ni mmg manja..
makan bersuap..mandi pun nak meneman...
penangan anak sulung kot..
takpe kak...setakat mana termampu mama layan..
lebih2 siap..
hehehe


hahhh..
kalau si anak dara no 2 no hal..
kalau darin masuk dapur..aku cakap..'mama tgh masak lagi'
pastu darin masuk lagi...pastu aku cakap 'jap g kter makan'
tak lama tu..aku dgr darin dok tarik kerusi makan dia..
aku pun siap2 nasi dia dlm mangkuk..
terus letak atas kerusi dia tu..
angkat n darin makan sendiri...
senangkan..
tp lepas makan menangis lah mama nyer..
dok kutip sisa2 nasi dia kt lantai..huhuhu
tp dah habit anak2 aku..
lepas makan terus mandi..
aku pun lepas mandi budak2 baru makan..
lepas makan..pokden balik keje..
yang tu..balik keje confirm lapo
letak nasi hidang2 makan lah dia sorang2 sambil2 layan whatsapp hp dia..
anak2 pun dah makan dah mandi...senang hati laki aku...
eh terlebih citer lak..


lauk kakak semalam...
lauk kami gak...
ikan goreng selar, sawi air..
itu jer..tp kakak berselera makan..
walaupun semalam dok demam sejuk demam sejuk...
hari ni kakak dah ok skit...

klah..ada kursus kul 9pg
aku tak cukup 2 hari lagi...
nasib ofis bt kursus..
jap nak masuk dgr setengah jam..
pastu keluar lah..almaklumlah..kursus dlm ofis..
hehehe

Published with Blogger-droid v2.0.10

Selasa, 29 Oktober 2013

jengkel ke???





ntah naper..lepas lunch jer rasa jengkel jer..
hahaha...kecoh pompuan ni kan..
jengkel2 kt orang pun nak citer kt blog..
kui kui kui

lor saja2 jer..aku standardlah..
tak suka aku cakap tak suka..
aku rasa jengkel aku cakap lah jengkel..
bt pe nak selindung2 kan..
hahaha

bai..


Isnin, 28 Oktober 2013

game feveret anak2...


saja petang2 nak citer perihal tab si kakak ni..
setakat ni ..tab kakak mmg mama n adik tumpang sekaki...
iyerlah..mama takdok hp canggih..
tumpang kasih hok anak jer lah..
(moga2 papa baca ni leh lah beli satu utk mama yek)
kui kui kui

oklah ..game pertama..


ini game feveret mama, kakak n adik..
mama main game cari duit..
kakak perabis beli makanan...
tapi yg bagi makan adiknyer..
hehehe


ini game bowling..feveret si adik ngan pokden
actualyy pokden meneman jer..
tp adik pandai tau nak masukkan bola n jatuhkan pin tu..
tp mostly masuk parit lah..hahaha


ini game mencari duit..
gigih mama bt tau..
kakak pun dah belajar bt..
hahhaa


ini game apa ntah..
ntah brapa byk aiskrim dah kakak letak..
mostly tab ni mmg byk game kepompuan...
ada masak pie lah..masak spagetti lah...
masak kek lah..masak puding lah..
sampaikan kakak lagi teror dr mama bab masak..
hehehe

klah...tiba2 rasa mengantuk..main game kejap..pastu sambung keje..hahaha

Published with Blogger-droid v2.0.10

jalan2 di jeram, kuala selangor



morning uollss...
monday blues ok..
keje pun byk..
bos pun ada..
so mari kter bt keje..
sambil2 tu ..tgklah gambar 3 kerat kami...
sabtu hari tu ada jalan2 g jeram...
niat nak kenal tempat tu..
n nak merasa masakan di jeram tu...


bergegar rupanya gambo ni...
anak dara no 2...si darin safiya..dah membesar dgn jaya nya..
tp makanan rutin tetap bubur nasi..
so gigih rutin mama pun memasak bubur nasi...
kasut darin tu adalah kasut warisan dr kakaknyer..
hehehe

gegar lagi gambar ni...
dua beradik yang rapat sgt2..
tp kalau gaduh pun lain mcm gak..
siap tarik rambut..si adiklah tarik rambut kakak...
nasib kakak ni baik hati..
bersabar je dgn karenah adik..
baju yang sama...aku suka tgk anak2 dara aku pakai baju sama...
beli di zara masa raya baru ni......


sume gambar2 ni pokden yg snap..
tp tulah gegar..myb angin kot..
sbb pergi hari tu mmg angin kuat skit...

niat nak dok kat gazebo tu..
tp penuh ..
so dok kat area 'jeti'...
makanan so so jer..
order siakap stim limau...tawar
order butter prawn tawar...
order sotong celup tepung tawar..
order telur dadar pun tawar..
huhuhu

p/s: mmg tak mo lah g makan situ lagi..dah ler mahal nak mampus...baik aku masak kat rumah jer..kui kui kui..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Jumaat, 25 Oktober 2013

tudung senget ni camno???


assalamualaikum kawan2..
dah jumaat kan..hoyeeeeeeeeeeeee
2 hari cuti...nyum2...
plan2??
nk cover tido ...n nak jalan2 sekitar kl jer..
nak jalan jauh2...kos tak brapa nak ada lah pulok...
huhuhu

klah..layan pic aku k...
aku pelik..tang pakai shawl jer..
mmg senget abis lah tudung...
lebih2 tudung ni...
tudung ni dwo tone...depan blakang leh pakai
so mcm tebal skit lah kain tu...
tp tulah susah betul nak dptkan muncung cantik kat atas dahi tu..
puas dah terbalik pusing ..tp still gitu...
takpe..yang penting harga dia rm15 jer..
hehehe


aku suka pakai shawl..
sbbnyer...murah okk...
heheh


inilah muncung yg kemek n senget tu..
huhuhu



kan..senget benget kang tang kat dahi tu..
dah lah tak pakai make up..
jap g aku make up...
muncung shawl aku out hari ni...
oklah..nak wat keje..
bos tarak pun kena wat keje jugak..
lunch hour nak g pasar jumaat kat utm..
nak cari shawl...ala..murah2 jer..rm10 jer pun 
hehehe

p/s: plan nak g pusat sains negara..dkt ngan umah tapi tak pernah g...lagipun masuk situ free kan??eh ke kena byr???

Khamis, 24 Oktober 2013

Shopping di DIY jer..ilang kan ketagih


giler kentang lah bulan ni..
dah ler gaji awal...
ada lagi sebulan baru nak gaji bln 11..
rasa sasau dah skit2..
hehehe

sebelum sasau tak soping..
meh soping kat diy ni..
alaaa...murah jer..
janji lepas ketagih nak soping
kui kui kui


ok...beli benda alah ni je pun
eh..sumer pink yek..
al maklumlah ..anak2 pompuan..
hehehe
berus gigi 2 ketul..itu utk darin k...
darin suka gosok gigi n makan berus gigi ...
ntah mana dia campak berus gigi dia...
bekas kecik pink tu pulak utk letak susu kalau naktravel..
malas betul nak letak dlm compartmen bekas susu tu..
senang guna gni..tak beso takkecik..
senang nak travel2 dlm kl ni..
yg pink panjang tu...tongkat sakti kakak suri..
kata kakak..dah lama mama tak beli cam pari2..
pari2 takde...tongkat sakti ada..
hehehe
n last sekali beli hanger kecik budak2 ni..
rasa malas nak lipat baju darin..
so mari kter berhanger jer
senang keje mama pemalas korang ni..
hahha


total atas tu murah jer..
rm 10.30...
jimat kan...
hehehe

p/s: yes ..aku mmg penjimat orangnyer..tapi tak kedekut okkkk...tp utk diri sendiri yesss aku kedekut..even nak beli baju harga rm39.90 pk 2 kali...tp baju anak2 dara..selamba jer aku capai kat zara...tshirt sajo rm39.90..itu terus capai dua helai..tak pk panjang janji anak2 cantik n selesa..mak???huhuhu

sedih dgn apa yg jadi


sbelum tu al fatihah utk mangsa rompakan ambank di subang jaya..
aku bkn lah saudara mara ...tp sedih dgn apa jadi...

kadang2 terpk ...apa nak jadi dgn mentaliti orang malaysia..
sampai mcm tu sekali kerana duit yek..
sbb tu kadang2 aku selalu cakap kat dlm diri aku..
duit bkn segalanya...
ada suami ada anak2..cukup dah kalau nak banding duit juta2 tu...

malam semalam pokden dok tunjuk kat aku..
gambar mangsa rompakan tu..
seriusly aku sebak..sampai tergiang2 tgk gambo tu..
aku tau , lately mcm2 gambo kter dok tgk dlm fb/whatsappp
gambar yg senonoh tak senonoh sama byk dah..
huhuhu..mata2..
takmo lah tgk benda2 gitu...
tak elok ok utk mata kiter..
kter tgk anak2 kter je..
lagi byk faedahnya...

oklah ..bebel kejap je..
sbb rasa sebak n sedih..
klah bye...


Rabu, 23 Oktober 2013

sendat perut


oklah...entry ni tanpa gambo 

ni nak citer perihal makan aku skrang..
yes..tiap2 hari pk nak diet..
tp satu diet pun tarak..habuk ada...
bila niat nak diet..tetiba sakit kepala amat sangat..
pastu bila dpt diet skit..tiba2 dugaan ada makan2 kat opis..
ayoooooooooooooo

hari ni?tajuk pun sendat perut kan..
yes..mmg aku sendat perut ni...
pagi makan kubis goreng n roti canai sebiji...
pastu dalam kul 9 lebih...
telan lak air milo wat cicah dgn crackers...
lunch pulak...makan nasi paptrik..
itupun nasi aku makan separuh..
tp air lak byk..ais kosong segelas ngan tembikai segelas...
blk ofis makan lak cendol ngan ubi goreng skit..
ayoooo...rasa keras semacam dah perut aku...

camner yek nak diet??
dulu2 zaman2 anak2 dara..
diet senang jer..
jgn makan nasi...
bedal lah makan mihun sup ke..kuehtiaw ke..
tp skrang..baru pagi tak makan nasi..kul 11 dah rasa sasar...
tak senang duduk aku...
wuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

nangis2 tak guna gak emi oiii..
p diet nun...

wordless wednesday


credit pic : facebook sapa ntah..heehhe

Selasa, 22 Oktober 2013

masak lauk kegemaran encik suami tercinta



tajuk entry bukan main kan...
tgk lauk comot giler...
oklah..pada yang tak tau..
incik suami saya aka pokden mmg feveret lauk beliau ialah gulai kelate..
kalau ada itik serati tu lagi lah feveret...
tp manalah nak cari kat kl ni kan..
so ayam je lah optional nyer...

smlm masak lauk ni...
iyelah smlm aku mc...ptg dah ok..terus masakan lauk feveret laki aku..
siap berbekal lagi pagi ni..
mmg senyum sampai ke telinga lah laki ai hari ni...

oklah nak wat keje..
semalam mc satu hari..
kerje pun menimbun2..
supervisor kat belakang ai ni pun asyik dok jeling2 tgk i submit tak lagi keje kat dia..
iyer madam..i on the way bt lah ni....

p/s: hari ni punch in lambat...sedangkan bangun kul 5.30 pagi gerak pun kul 7 pg dah..kekdahnyer duke jem giler hari ni..haiiiiiiiii..merah lagi punch card aiiii...

Isnin, 21 Oktober 2013

sakit kepala....


selamat petang kawan2...
hari ni aku mc...
sakit kepala dari petang smlm
pagi ni nak g keje pun takleh nak bangun...
berdenyut2 kepala...
kesudahannya g klinik dpt mc ler..
walaupun mc ..anak2 mmg dok ngan aku ler..tak antor pengasuh pun...
lagipun 2 beradik ni tak byk songeh sgt...

tadi pun aku tido lepas telan ubat...
mamai2 bercakap ngan anak2 aku...
huhuhu...

ni lapar lah wei lepas makan ubat...
kter makan maggi je anak2...hehehe
ni feveret kakak suri
so no hal..meloncat kakak suri aku masak maggi ok...
nak masak gulai ayam utk pokden lak...
bubaiii

nak tabbbbb

Darin skrang mmg aim giler ngan tabb kakak dia...
Nampak kakak pegang tabb,mulalah nk gak...
Bukak tab tgk high5 song...pastu mulalah menari...
Ok dik bt masa skrang tgk lah dulu ngan lappy mama...
Nnti kter beli tabb utk adik yer...

Published with Blogger-droid v2.0.10

Sabtu, 19 Oktober 2013

darin dapat adik baru





tajuk entry mak aii rasa nak pengsan..
ada hati tu aku nak beranak lagi...
eh tak tak...aku tak preggy ok..
saja je kasi gempak kat tajuk entry..
puiiiiiiii

oklah..ini sebenarnya nak citer aktiviti darin kat kg...
kg ni pun kg pokden..nun kat kelate ...
cam biasa..balik kelantan of course ler panas giler..
dok dlm umah berpeluh2...itupun dah pasang kipas..
enkon je takde..kalu ada mmg aku on 24 jam ler..

adik baru darin ni sebenarnya yg kakak suri punyer...
tp cam biasa kakak suri ni sekejap je ngan mainan..
bila dah jmp cousin2 dia...mmg adik baru ni tak bertuan lak
so darin ambik alih...
beralus je darin main...
walaupun darin ni skit kasar...tp bila main ngan adik baru dia...
terus jadi kakak yg baik..kui kui kui
dahler ..mengarut lah aku.
layan pic je


abaikan kaki tu..hahaha
comel je aku tgk darin main...
stroller tu dah patah riuk dah..
tp still lagi darin main...
minat main sorang2 darin ni..


eh ada kaki lagi..so sila abaikan lagi...
rajin darin jaga adik yek...



ada lagi kaki ....
terbongkok2 main stroller ni...

p/s: disebabkan stroller ni dah patah riuk..sbb beli yang murah jer kat pasar malam...dpt gaji nnti mama suruh papa beli yang baru yek..beli yang kukuh skit...dah adik minat main stroller ni kan...nak bagi adik sorang lagi mmg tak lah...kan darin dah dipanggil 'adik'..oppsssssssss





Published with Blogger-droid v2.0.10

Jumaat, 18 Oktober 2013

buat bubur je lah


sorylah kawan2...
terasa kemalasan teramat sgt nak update blog..
ntah saka pemalas mana lah yang lalu kt badan aku ni..
abis spoil dunia aku...

semalam pun...aku tido jer...
tunggu pokden balik...
siap pokden isyak..aku mandi..
terus aku bing tido...
dgr2 darin menangis sbb jatuh lantai..
ate pokden tgh mop lantai umah..
bini dok tido...

bangun pagi je...kul 5 pagi mmg terbangun dah pun...
selalu2 aku bt bubur ngan sejenis lauk..
tp mari angin malas...
bt bubur je lah..
sbb darin ni walaupun dah 1thn 8 bln gitu..tp still prefer bubur..
so gigih lah bt bubur..
tp aku campak segalanya dlm bubur tu...
tomato, ikan bilis, ubi kentang n kubis..
senang kan campak2...
separuh bwak g umah pengasuh
separuh lagi simpan utk dinner malam ni..
pemalas2 pun..terpaksa bt..
tq pa sbb mop lantai smlm ngan sidai baju..
kui kui kui...
mmg tgh badmood giler2...

p/s: pic atas tu bubur dua hari lepas..bubur pagi tadi tak sempat nak snap..kui kui kui

Khamis, 17 Oktober 2013

tehbeng...


kalau ikut slang betul..
teabeng ok..
nilah yang aku cari kalau balik kota bharu..
mmg lega lah anak tekak aku...
dah lah cuaca panas kan kat kota bharu
kejap2 aku suruh adik ipar aku pergi beli..
sekali beli terus 2 bungkus..
nasib tak ramai kaki pow dlm umah..
so sorang2 minum jer lah...
hehehe

p/s: naper tak bt kat rumah mil?hahaha..sbb pergi beli lagi sedap..ntah apa teh dorang guna yek... ke ada menderang sampai 2 3 kali aku pergi cari teabeng ni...huhuhu

blur


sory kawan2...
ni post segera je ye..
sbb aku hari ni blur2 ...
dah ler lupa nak bgi pampers kat pengasuh darin
terpaksa lah mengantor..
uhuhu....

jap2 g aku upload gambar raya..eh raya ke??
iye raya kurban di rumah mentua ku...
ok bai

Jumaat, 11 Oktober 2013

jumpa blogger/artis


kalau ikutkan citer ni dah basi pun...
sbb puan dana dah citer pasal ni...
tapi aku up jugak kat sini...
kui kui kui


yer..aku jmpa kak rima rashidi ni..
korang ingat lagi tak??
actually dah lama tak tau pasal akak ni..
tup2..terbaca blog kak rima..
terus melekat nak tau perkembangan kak rima ok..


tp aku follow blog kak rima ni secara silence jer..
yang lagi excited ialah Puan dana kter...
sbb puan dana kter tu rajin mengcomment kat blog kak rima..
aku jarang2..hehehe

tp kejadian semalam..aku yang first jmp kak rima ni..
kat watson jj au tu jer..
aku nak cari brg utk balik kg...
ala cari mandian gitu2 jer..
sekali ada orang lalu kat aku..
dlm hati cakap cam kenal..
yer aku kenal..kak rima...tp kak rima tak kenal aku...camno..
takpe2..ni kalau bagtau dana..confirm dia lagi melompat happy..
hehehe...aku pun terus cakap kat kak rima..
'akak ..saya nak salam ngan akak..sy pembaca blog akak'
kui2 ..berani tak berani..
tp sapa kenal aku tau lah brapa berani aku..ahhahaha..
lepas salam..terus g byr terus cari puan dana..
apa lagi minah ni..melompat lah nak jmp...
terus aku heret puan dana ke watson..nasib kak rima ada lagi..
ahaks..gitulah citer nyer..
dptlah gambo 2 keping wat kenang kenangan...

p/s: aku actually koir dgn anak buah kak rima/siti hajar...so ada jugak lah benda nak story ngan kak rima..ahaks..selebihnyer aku ternganga jer...well..aku ni bukan peramah sgt...ahaks..


Khamis, 10 Oktober 2013

'menurun'



budak ni kan..
24 jam nak mengunyah..
kalau tak mengunyah tak sah..tak duduk diam lah si darin...
huhuhu

p/s: adakah darin menurun dari aku yang kuat makan???oh noooooooo

Rabu, 9 Oktober 2013

2 beradik


dua beradik...
yang totally perangai memang lain2...
tp apapun 2 beradik ni memang rapat...
especially si adik..
kena marah ngan mama...lari kat kakak mintak simpati...
marah kat kakak..tarik rambut kakak..
hehehe...

p/s: kakak lembut orangnya..adik???mak ai..tak makan saman orang nyer..


Published with Blogger-droid v2.0.10

wordless wednesday

















Published with Blogger-droid v2.0.10

ole2 dr melaka...tq kwn2


geng2 opis g bengkel fail meja di melaka..
tapi aku takleh nak g...
sbb takde orang nak jaga suri n darin...
tp kwn2 baik hati..
belikan ole2 ni utk aku...
tq sumer...


Published with Blogger-droid v2.0.10

Selasa, 8 Oktober 2013

rambut panjang


korang abaikan kalau benda2 yang berselerak atas sofa aku tu...
mmg gni lah umah aku...huhuhu...
tp nak citer pasal rambut kakak suri..
dah panjang okkkk...
dah ke paras pinggang...
selang 3 hari mmg aku shampookan rambut kakak ni...
siap ngan perapi rejoice lagi...
hehehe

p/s: masalah rambut panjang kakak suri adalah KUTU...tp takpe..mama setia mencari kutu sehingga ke akhir hayat kutu tu..ahaks..

Jumaat, 4 Oktober 2013

kelas bahasa arab suri


salam pagi jumaat yer kawan2...
hari ni geng ofis sume ada kursus di melaka..
aku je yg tak g..
sbb nyer???sbb takde orang nak jaga anak2 aku...
huhuhu

klah..nak citer pasal belajar suri ni...
suri ni seriusly aku tak tau ada kelas bahasa arab kt tadika dia..
tau2 bawak balik kertas periksa jer..
walaupun dpt 60% jer..
tp aku tak kisah..
sbb kesalahan dia bt tu aku leh terima..
kalau kesalahan yang aku mmg takleh terima..
mmg satu hari lah akan aku suruh suri ni hafal balik..
hehehe..jahat tak aku dera anak aku???
kui kui kui..

tp dpt 60% bahasa arab ni aku cam puji lah jugak..
sbb kesalahan suri hanya pada benda yang betul2 tak tau..
lagipun kat umah tak pernah aku ajar bahasa arab ...
so terima akal lah...

so gigihlah pagi ni..mama suri dok cari jawapan utk kesalahan suri..
n ptg nnti abislah suri kena hafal sumer ni..
hahaha

so far anak dara aku ni dah mengenal huruf sumer..
dah pandai mengeja dua suku kata...
matematik pun dah pandai tambah..tolak belum lagi...
takpe..tadika pun tadika murah jer..
so tak harap apa2..
cuma harap suri enjoy di skolah..
suri 5 tahun ok...


hahaha..aku terus terang cakap..
aku mmg tak tau nak terjemah kan...
so aku tanyer budak ofis..n tanyer kwn2 kat fb..
ok..dah dapat jawapan dah..


aku dah betulkan sumer..
ptg or malam akan explain kat suri balik


bukti suri dapat 60% jer..
tp aku respect lah pulak leh jawab sumer betul ni...
siap warna tak tahan tu..
hehehe

p/s: aku masuk form 1 mmg kena masuk kelas aliran arab...tp masuk form 2 aku keluar kelas tu..sbb aku asyik fail kelas bahasa arab..huhuhu...


Khamis, 3 Oktober 2013

dinner sempoi


salam sumer...
tgh type blog sambil2 pk nak lunch mana lah tengahari ni...
tekak ni mcm dah lama kepingin western...huhuhu..

klah..abaikan tekak aku ni..
layan tekak mmg lah..takde kesudahan...
meh layan gambar yang tak brapa ceria ni...
selalu2 hari kerja...mmg aku masak...
tak kira lah balik awal ke blk lambat ke..mmg aku masak..
tp masak yg simple2 jer..
paling simple..masak nasi pastu goreng telur mata kobau tu..
pastu cicah ngan cili kicap..
terangkat jugak..hehehe

aku mmg make sure...hari kerja utk dinner aku masak..
hari2 masak kecuali kalau penat sgt...atau aku beli lauk siap2 dari ofis..
so layan menu simple dinner aku ni...


kubis ni nak expired..hehehe
itu aku goreng berkicap je....
senangkan..


pastu goreng ikan..ini lagi lah senang...
goreng 3 ekor..
aku sekor, pok den sekor n sekor lagi utk suri n darin..
dorang ni mmg aku bersuap tiap2 malam..
takde dah nak bagi makan sendiri..especially si darin..
sbb nyer aku penat nak kemas balik kalau darin makan..
bersepah2...sebelum aku jadi singa..baik aku suap jer..
kui kui kui


ini extra lauk dr frozen aku..
bergedil kentang...ini aku je yg makan..
pokden tak makan sgt pun...

p/s: raya haji jatuh hari selasa...abah aku ada wat korban..adakah aku akan balik kuantan???adakah aku 'kena' balik kelantan???hahahhaa

hai awak


hai awak..a.k.a bakul kain..
nnti2 saya lipat kain2 awak yer
penat lah..
kain2 awak pun dah bertambah2 kan..
huhuhu

p/s: suka basuh kain..suka jemur kain tapi tak suka lipat kain..hohoho


Rabu, 2 Oktober 2013

si comel yang suka memanggil aku dengan nama ' mama ' dengan kuat


anak dara no 2 aku ni kan..
suka sgt panggil mama dengan nada yang tinggi..
sampaikan kadang2 aku tak tau dia tgh suka2 panggil atau tgh susah (sakit ke apa ke)
kadang2 menjerit 'paaaaaaaaaa'
ini lagi feveret...rasa2 darin ni manja..itu pasai lah kot..
heehe


kalau memujuk aku..mmg aku cair...
ngan mata..ngan panggilan mama..
ya aku cair sgt2..


bila tgk muka gni...ngan tangan bagai..
lagi cair..terus dukung sambil masak..
terus dukung sambil jemur kain...
hahaha

p/s: aku try bt yoga...byk2 aktiviti bt yoga je best..aku bt setengah jam dah rasa urat2 aku ...ok..hari ni bt lagi...sbb pagi ni rasa segar bugar yang amat sgt...hehehe


taip je apa saja

nuffnang

Pengikut