nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Jumaat, 27 Jun 2014

geng lelaki




gambo latest jugak ni...
geng koir aku...
tp geng lelaki lah...

aku suka join geng lelaki ni..
myb sbb 2 orang ahli koir lelaki ni satu bahagian ngan aku...
so senang dah tau perangai masing2...
yang lain2..walaupun dulu tak kenal..
tp skrang dah terlebih kenal perangai sorang2...
kepala giler..n of course aku pun kepala giler2...

kenapa aku tak join geng pompuan..
eh takdelah...
aku takde lah tak join geng pompuan...
kebetulan meja geng pompuan dah penuh..
so aku join geng lelaki...
n aku ok je ngan pompuan..
cuma ngam lebih ngan geng lelaki..
boleh????

eh takyah nak pelik okkk...
hahaha

p/s: join koir sebab nak hiburkan hati...aku pencinta seni

Khamis, 26 Jun 2014

sakit hati betul...




capture status aku semalam...
dah sakit hati sgt lah aku letak status gitu...
tak pernah rasa sakit hati begitu rupa...
nasib minggu dpn posa..
aku maafkan lah apa ko cakap pasal aku...

p/s: sila bersyukur dapat kerja gomen okkk


Rabu, 25 Jun 2014

Panas nyer....

Oh yer...
Sekarang ni mmg musim panas bebenorr...
Jerebu pun kembali dah wat comeback kan...
So memang kena perbanyakkan minum air...
Kalu tak mmg senang sakit tekak...

Umah lak xde ekon....
So paham2 jerlah...

Si tecik busyuk masai aku ni...
Asal siang main berpeluh2..
Dah berpeluh mesti bagi bukak baju
Dah bukak baju xmo dahlah pakai baju..
Ok xpe...di excusekan sbb musim panas

Ahad ni posa kan...insyaallah...nk puasa dh berbuka bersama ma abah n adik2...
Besh2....

Selasa, 24 Jun 2014

Malas berblogging...

Alangkah pemalasnyer aku skrang nk menaip...
Padahal kt hp pun boleh...
Sejak laptop rosak....
Kemalasan mmg tahap hulk ok

Oklah..tatap gambo latest aku ni.
Still continue ber'koir' thn ni...
Byeeeee

Isnin, 9 Jun 2014

Pantang jumpa


salam uolls..
sorylah..lambat type entry...
kter post gambar je dulu..
bz skit....


alkisah cik darin kter..
masyaallah..perangai meronta2 dia lagi havoc dr kakak dia..
kalau dah nak benda tu..
mmg meraung situ jugak..
ngan papa leh lah..
ngan mama jgn harap lah dik oii


si papa yang setia melayan anak2 dara...
ajak g midvalley nak beli baju raya...
tp dilayan nyer anak2 beli mainan...
mama tepuk dahi je lah...


tgk darin..happy jer..
takpelah..asalkan anak2 happy...
walaupun mama tak puas hati takleh soping raya baju anak2..huhuhu

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut