nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Rabu, 23 Mei 2018

Menu simple utk berbuka



posa tahun ni serba sederhana
still masak n beli pun ada..
janji jgn lebih2 membeli

menu atas tu menu hari ahad lepas..
selalu2 aku ot pepagi ahad..
tp hari tu rasa mcm berat je nak g keje
so dok umah jer bermalas malasan

masak lemak ayam, grg ayam kuncit, daging pekasam dengan budu n lompat tikam
skrang desert2 simple mcm lompat tikam, kuih bermacam talam, onde2 ngan tepung pelita ada jer org kuarter open order..apa lagi kita order je..xyah g bazar..
n hari ni hari ke 7 posa still aku tak jejak ke bazar lagi..

utk bebuka kami minum air biasa2 je..
sunquick ais, milo ais, soya ais n teh panas
itu je..
eh terasa nak minum nescaffe ais lak..hahaha
tgk lah berbuka nnti..

klah itu je nak bebel...hehhe

p/s: syukur kerajaan baru ni..dh lama sokong kerajaan baru ni ..baru kali ni dpt memerintah..tahniah2..tp negeri ai dah jadi negeri pembangkang..alaaaaa


Jumaat, 4 Mei 2018

Pulut feveret



alhamdulillah ..
dpt rezeki pulut kuning ngan rendang ayam non crispy hari ni
ai kalau bab2 pulut ni mmg feveret lah sgt...

hari ni lunch hour tak kuar g mana2...
geng2 g main bowling anjuran puspanita
ai melanggok lah kt opis dgn ditemani pulut kuning n nasi lunch..
dok diam2 ye..no soping2..
simpan duit utk posa n raya...





Rabu, 2 Mei 2018

Sukan Tahunan Tadika Bijak - Darin Safiya


salam n gud morning..
hari ni tak leh nak type byk2..
byk kerja lak
so layan gambar je lah










sekian..


taip je apa saja

nuffnang

Pengikut