nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Isnin, 24 Ogos 2015

Bila mama tak sihat kena duduk rumah

Adoi...
sakitnye tekak aku nk menelan..
dan2 je kena tonsil
alkisah blk keje hari khamis minggu lepas
perut aku rasa lain mcm je..
rupanya kena cirit
ok fine...xde demam
tp.pg nk g keje...
kepala mcm ting tong...
Bdn pun suam2
terus decide nk cuti dok umah
but malam tu..aku demam teruk...
telan uphamol tak jln2 gak
sabtu.....aku kena tonsil lak
Ingat ptg dh ok..tak ok..
ahad br g klinik..sbb tak tahan dah..huhuh

Aktiviti bila melanggok dlm umah
dgn suara rock.mcm ella
mengajar kakak suri bt kerja skolah

Dr luar bilik sampai ke dalam bilik
Si adik mcm biasa...
terkangkang dok tgk youtube

Pastu mama pun telan antibiotik telan ubat deman
startlah berkhayal


Berkhayal nak beli kasut tu
berkhayal nak beli beg atas tu
berkhayal nak beli beg ni gak
lunch yg mampu pokden bt utk kami.bila aku tak sehat...
huhuhu

oklah
.aku dh ok utk hr ni
dpt mc sehari je pun...
lagipun kesian kakak suri dh ponteng skolah 2 hr
aku pun dh ok skit..cuma tonsil tu mcm rasa sakit je lagi bila nk telan air liur...
esok2 oklah tu...

klah..nk tido jap...
opps...ubat khayal aku tu ubat antibiotik je..jgn salah faham.lak..hahaha

Rabu, 19 Ogos 2015

Ahad, 16 Ogos 2015

Minggu exam kakak


Minggu ni kakak suri exam kafa
so good luck ye kakak
mama tak mintak untuk A
  ini adalah bekalan akhirat kakak...
luv u kakak

Ok ..mama tgk adik k


Jumaat lepas ada jamuan raya taska permata jupem..
mcm biasa ai ni kurang mesra alam..
so pk mmg malas lah nk turun join
but...ntah mcm maner...
Ai turun lah jgak
Actually ramai je kwn2 join jugak...
siap salam2 raya ngn kwn2 yg tak de kesempatan nk jmp n salam ...

but paling takleh ingat...wajah anak dara kedua ai ni
saja intai2 dia...
darin tgh duduk2 main ngn kwn2...
saja ai ambik masa n perhatikan darin..
then darin terpandang ai..
terus terpancar cahaya happy...
terus tersenyun sampai ke telinga...

Darin yg 24hours happy go lucky
sory syg..mama ambik masa utk turun
kalau tau mcm ni...cepat2 mama turun

Terus peluk ai ciummulut...

Next2 time ...mama janji..
ada event kt taska mama join yer
love u darin

Brunch kami di hari ahad

Xde morning breakfast doh...
Terus lunch...
Senangkan...

Sabtu, 15 Ogos 2015

Jumaat, 14 Ogos 2015

Study last minit

Hari rabu lepas...
Ada exam kpsl n27
Ini thn kedua ai ambik
Ada 3paper...
1 dh lulus 2thn lepas...
Thn lepas ai xambik exam..sbb tempat exam kat cheras..xbiasa area situ..
So thn ni ambik lah exam..sbb tempat exam kat maeps serdang...ala...tempat yg MAHA selalu bt tu..

Paper pg tu...ai leh bt lagi...
But paper ptg tu mcm dh lost...
Paper undang2 ...rasa mcm tak cukup masa...

Aku doakan aku lulus 22 tu...
Hehehe...amin2
If xlulus ambik lagi thn dpn..hehehe

#berangan nk lulus..padahal...study selak buku pun sehari sblm exam...hahahah

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut