nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Sabtu, 31 Oktober 2015

Tua ...gemuk..giler


Tua gemuk giler
hahahaha
ini lah ayat geng gila2 kami
no heart feeling pun

gambar atas tu
Gambar di show dpn menteri utk majlis perhimpunan nre

ikutkan malas nk joiN
sbb time tu mcm rasa2 dh preggy
tp go through jugak utk geng giler aku ni
hehehe

Dpn kp dh..dpn menteri dh
dpn sultan dah
don sapa pulak laginye
tp ai rasa nk pencen je
if thn dpn lepas branak ai berjy kurus
ai rasa ai continue keje giler ni
if xkurus...ai pendam je lah bakat ai ni
hahahah

Jumaat, 30 Oktober 2015

kakak suri di kuantan


since gambar2 ni mmg ada kat draft..
meh aku postkan..
takdelah sendu sgt blog aku ni kan...
hehehe

aku tak ingat dah bila gambar2 ni berlaku...
tp suri kalau setiap kali balik beserah..mmg dia happy..
dapat jumpa mak2 saudara yang lebih kurang umur dia...
ini pun tok saudara dia yang bawak mandi ke kolam mpk ni...
apa lagi...mmg feveret suri lah main air kolam ni kan..


bersih je aku tgh tempat ni..
ada waktu nnti..tingin gak ke sini
aku mmg ada antor suri kelas berenang dulu
tp skrang dah stop sbb jauh dr kuarters dah...
so suri mmg tak takut lah setakat nak terjun mandi kolam ni..
hehhee


bukan dalam pun..
kolam budak2..
mmg lah suri berani..hehehe
itu mesti suri ajar mak2 saudara cara nak tahan nafas tu..
suri ni mmg jenis diktator skit..
suka kalau org dgr cakap dia..
hehehe


amboi..
posing masing2 tak ingat yeer...


n lagi..dah mcm anak dugung dah belaka..


lepas dah mandi tukar baju g kat tasik lah naik bot..
tp gambar non ade..
so setakat ni je lah citer ai hari ni ye..
sekian terima kasih

p/s: alahan aku semakin ok..dah mula makan nasi lemak...hehehe

Khamis, 29 Oktober 2015

corak terancang vs anyaman


salam uolls..
rajin berupdate lak hari ni..
sebenarnya aku stress skit pk pasal kakak suri ni..
dia nak exam seni visual..
aku ngan pokden lak yang pening kepala...

soalan dah lama bagi..
suri nak bt origami
tapi aku bgtau kakak...
jgnlah bt origami...sbb kakak tak biasa bt....

so decide anyaman...
bila aku ajar..mcm susah lak dia nk terima...

mama dia google..jumplah corak terancang ni...  


ni mcm ok senang...
aku suggest yang ni je lah


sbb anyaman ni mcm complicated lak..
huhuhu

so keputusan bt corak terancang..
n gud luck kakak utk hari ni...
bye2

p/s: anak nak exam..mak pak terasa stressnyer...hhuhuhu

Rabu, 28 Oktober 2015

kembali menaip


ampun ye kawan2...
ai di saat ni sangat2 pemalas...
pemalas sbb wayar usb takde yg leh sumbat pc utk diupload gambar...
kedua...ai baru lepas abis pertandingan koir kik
ketiga...ai pregnant uollls...
hehehe

dah byk kali beli wayar usb..
sume takleh nak transfer data..
bencilah...
so itu aku malas nak berblog..
rajin berinstagram je...

eh bawah ni gambar2 koir aku yg dua ketul...
walaupun kami kalah teruk..
tp kami bangga sbb kami dah usaha sehabis baik ye...
jgn nak kecam kami..
uolls tak tahu betapa susah nyer kami berlatih..
huhuhu


ini geng kepala giler2
ini je geng yg berjaya menahan diri dr kata2 orang yg dok mengecam kami...
kami tetap bersatu..
oh yeahhhhhhhhhhhhh
hahhaa



ini lak otai koir..
dah lama dia berkoir...
so byk lah aku belajar dr dia..
dr aku bersuara alto..kini aku dah kearah soprano...
ayoooo

so...pasal pregnancy aku??/
takde benda yang best nak di tayang lagi...
setakat ni aku baru menerima alahan selama seminggu..
xleh nak makan2..mual2..
tp hari ni pelik skit..sume leh telan..
harap2 dunia alahan aku dah berakhir...
hehehe

klah...ni je nak update..rajin2 ai update lagi ye..
bubye...

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut