nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Jumaat, 30 Oktober 2015

kakak suri di kuantan


since gambar2 ni mmg ada kat draft..
meh aku postkan..
takdelah sendu sgt blog aku ni kan...
hehehe

aku tak ingat dah bila gambar2 ni berlaku...
tp suri kalau setiap kali balik beserah..mmg dia happy..
dapat jumpa mak2 saudara yang lebih kurang umur dia...
ini pun tok saudara dia yang bawak mandi ke kolam mpk ni...
apa lagi...mmg feveret suri lah main air kolam ni kan..


bersih je aku tgh tempat ni..
ada waktu nnti..tingin gak ke sini
aku mmg ada antor suri kelas berenang dulu
tp skrang dah stop sbb jauh dr kuarters dah...
so suri mmg tak takut lah setakat nak terjun mandi kolam ni..
hehhee


bukan dalam pun..
kolam budak2..
mmg lah suri berani..hehehe
itu mesti suri ajar mak2 saudara cara nak tahan nafas tu..
suri ni mmg jenis diktator skit..
suka kalau org dgr cakap dia..
hehehe


amboi..
posing masing2 tak ingat yeer...


n lagi..dah mcm anak dugung dah belaka..


lepas dah mandi tukar baju g kat tasik lah naik bot..
tp gambar non ade..
so setakat ni je lah citer ai hari ni ye..
sekian terima kasih

p/s: alahan aku semakin ok..dah mula makan nasi lemak...hehehe

1 ulasan:

norhidana miswan berkata...

sbb tu lah dia suke balik kuantan... sepupu2 geng2 ramai

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut