nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Rabu, 13 September 2017

hallooooooooooooooooooo



hallo...
eh lama giler mama tak update blog yoooooo
hahaha

sarah dah setahun 3 bulan..
kejap je anak bongsu mama besar kan..(bongsu dahh)
perangai mmg havoc..sbb ada kakak2 diva kan...
tp badan tak membesar mcm kakak..
kurus je..hehe
xpe2...membesar bagai model okkkkk....
hahhaa

byeeeeeeeee

Khamis, 27 April 2017

Interview




muka baru lepas kena interview

alkisah 12 April hari tu...
di interview utk gred 41...
fuhhhhh
ai rasa mcm di awan awangan dah time interview tu..
hahaha

saja nak selit kisah ni dlm blog...
bt kenang- kenangan...
jawatan apa? biarlah rahsia...
yang pasti ini adalah interview paling singkat pernah aku attend..
soalan pun simple2..
aku rasa kurang 15 minit aku di interview..
apa2 pun aku tawakal dan berserah...
kalau dah mmg tertulis rezeki aku adalah tu...

dalam masa yang sama...
dapat calon simpanan gred 22..
oklah..if tak dapat 41..dapat 22 pun dah syukur alhamdulillah..

itu je nk citer..
nnti aku update yek..
dah tak aktif di facebook..di insta pun kadang2..
kat blog ni jugak best nak luah perasaan n selit kenangan..
oklah...babai...

Khamis, 16 Februari 2017

ADIK AKU DAH KURUS, BUKAN AKU


ni adik aku no 3..
kami 3 orang ni mmg jenis gemuk2..
cuma akulah slim skit sbb aku pompuan..hahaha
yg lagi 2 kira mmg gemuk dari kecik

tp adik aku no 3..
dah kurus lah pulak skrang
dah lama tak makan nasi katanya...
pastu kuat exercise lak skrang..
huhuhu
ai is jelooooossss

nak tgk gambo lama
nahh


hehehe

Rabu, 15 Februari 2017

MENCARI PROGRAM CUTI SEKOLAH UNTUK KAKAK SURI


salam uolls...

tu atas tu...kem ibadah utk anak2 kita..
ni ai dapat ni dr group whatsapp kuarters ai..
since kuarters mmg dekat ngan masjid negara
so senang lah info sampai ke kami..

untuk kem ibadah di atas tu..
ai belum call detail lagi..
suruh member call..tapi tak xde orang angkat pun
myb ustaz and ustazah bz tu..

ai ai lak..
aku kadang2 pening lalat gak time cuti sekolah
sian suri sbb kalau cuti sekolah pun kena dok taska
bila terpikir balik..kalau ada bibik ok gak..
takyah lah si suri kena dok taska kan..
akan diusulkan kepada pokden..

berbalik pasal kem tu..
plan nak antor situ lah ..sbb murah je tgk
tp nak kena tgk timetable dulu..
sbb kat masjid setiawangsa ni ada gak kem..
cuma xdpt nak survey lagi..
cuti skolah seminggu je kan..
kalau cuti sekolah 2 minggu rasa nak antor suri darin balik kg je tahun ni..
biar dia berehat kt kampung..
oklah itu je nak citer..
bubyeee

p/s: nk tau detail pasal kem ibadah tu sila call sendiri spt no di atas ye..

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut