nuffnang

Selasa, 2 September 2014

Jalan jalan ke mini zoo taman teruntum

Salam sumer
Ni aku publish dulu gambar2..
Sbb nyer pakai note ni aku tak reti...
Ada masa mlm2 karang or pagi esok aku update citer setiap gambar yek..

Isnin, 1 September 2014

Dua beradik

Dua beradik yang berbeza attitude
Sorang manja sgt..sorang lg xde perasaan..
Tgk picture bawah ni...
Si kakak siap atas riba nenek..
Sorang lagi bt dek bawak diri mkn n main sorang..
Hehehe

Khamis, 28 Ogos 2014

24 jam frozen

Anak2 dara aku ni memang giler frozen
Apa2 barang yg bergambar frozen confirm nak..
Semalam antor tokbah (fil) kt tabung haji kelana kaya...
Punyalah ramai manusia...
Bersesak2 ok..but
Anak2 aku relak je nak belon frozen...
Sampaikan pokden tanyer org yg tgh pegang belon frozen...siap tanyer beli kt mn..
Org tu lak cakap..beli petang tadi..
Aduyai...
Nasib mak korang ni gangsted celup..
Nampak sorang budak terkinja2 dok pegang belon frozen..
Aku: jual ke boh?(siap speaking kelate ok)
Penjuak:jual kak..kak nok ke?
Aku:nok lah..nok 2...
Penjual: bereh kak..sy g ambik skrang gak
Pokden: terpinga2

Ada ku kesah..janji dpt belon frozen untuk anak2 aku...hahaha...cakap kelantan cepat skit mesra...walaupun ai anak pahang..hahaha
So tgklah belon frozen ni yer anak2..
2biji rm15
Walaupun semak umah...

Rabu, 27 Ogos 2014

Aku dan AJ

Ntah bila aku mulai suka bangat dengan tudung AJ ni
Tgk akak kt opis ni pakai mcm menarik n mudahlak tu nk pakai...
Apa lagi...bila AJ kuarkan design white label...WL ni harga sale rm10 je...terus aku beli n mulai pakai...
Mmg betul..senang nak gosok...senang nak pakai...n lilit2 pun x cerewet...
Nk basuh pun senang.(aku ni pemalas)
Mmg setiap kali AJ bt sale utk white label mmg aku x lepaskan peluang...
Xdpt harga sale  ...aku beli online...
Tp yg white label je lah..harga mampu milik bg aku...
So layan lah muka2 aku pakai tudung AJ WL ni....

Jumaat, 22 Ogos 2014

Adik cirit birit

Sian doter no 2 aku ni...
Cirit birit dh nk masuk hr ke 5 ni..
nasib hari ni baru sekali berak..
Tp ciritlah

Xpe lah dik..bawak2 berehat je lah..
Biar mama je berjaga...huhuhu

Semoga adik cepat sembuh yer
Walaupun dh 5 hari mama jadi singa betina kat umah sbb adik xmo mkn xminum xmo mkn ubat..
Mama ok..
jadi gangster taiko paksa adik mkn ubat..
Ok what...baru lah cepat baik
Huhuhu

taip je apa saja

Memuatkan ...

nuffnang

Pengikut