nuffnang

Jumaat, 27 Februari 2015

jalan-jalan ke ioi mall, putrajaya


citer jalan2 pulak ye...
ni jalan2 masa cuti chinese new year
kami mmg plan takmo balik kuantan
due nak simpan duit ...hehee

so moh jalan2 kt putrajaya..
kami ke ioi mall..
saja2 nak cuci mata..
so korang cuci2 mata tgk gambar je lah ye


budak ni paling happy dapat  main kuda 


kakak pun sama...
tp kakak nak ice skating..
pokden dah beratur..tapi kasut size kakak takde...
so next time lah ye kakak


see...mama pun naik sekali train ni..
eh aku ok je...janji leh duduk..
hahaha


waktu ni kami tgh tunggu show tarian singa...



sampai terkangkang darin kan...


budak eksyen naik benda alah ni..
sekali singa kuar..dia yg paling takut


papa ni kalau aku makan je snap gambar..
time aku mengunyah lak tu...
huhuhu


kami laki bini yang semakin sehat walfiat..
hehehe


kakak


budak2 ni konon menikmati tgk kolam tu
padahal panas giler..
sebenarnya tunggu pokden merokok..


aku bukan leh panas2..
terus masuk balik mall...
anak2 aku kerah masuk jugak..
kan demam lak anak2 aku..
tunggu punyer tunggu
pokden siap beli air kt starbuck..
kami je melanggok dlm mall..
huhuhu


adik ni kan..sume permainan jenis ni mmg dia suka..



xkiralah kt mana2 ..
asalkan leh pusing2...dia suka..


eh ada lagi gambar ni
tunggang langgang ...malas aku nak susun
cantik gak kan


kami bertiga yang suka dapat naik train ni...
takde pe best pun
beratur bukan main panjang..
naik sekejap je..
huhuhu

p/s: suka g putrajaya..sbb takde orang ...hahahha


karenah adik...n kakak yg sangat rajin


morning uolls..
ai is boring..
keje ada..tapi kena setel slow2..
so mula lah mengarut kan..
hehehe
boring pulak dgn diet atkins..
sbb takleh makan nasi kan..
so ai nak try diet kalori lak..
hahhaa

apapun..sementara nak tunggu ai is kurus..
so layan gambar anak2 ye..


ini gambar sensor tau..
hahaa..tapi nak tunjuk gambar si adik main kasut roda ni..
budak ni mmg leh jalan sendiri dlm rumah..
n jatuh pun sendiri..hahaha
tak suka mama papa tlg pegang..
so adik is pass main kasut roda...
kte g taman tasik main yer..


kan dah cakap...
suka main sendiri...
ada topi dah..tapi guard lutut ngan tangan tak pakai
apatah lagi baju ngan seluar...
hahaha
adik panas mama tau


kakak pun sama dah leh main sendiri roller blade...
selalu main kat lobi kuarters je
kakak pass adik pass...
weken g taman tasik yer...
eh gambar kakak sedang mop lantai...
kakak mmg rajin...mtk tlg mmg akan selalu tlg..
tp ber upah okkk
rm 1 setiap keje bt...

p/s: kakak g sekolah kebangsaan rm3 ptg rm2...kakak cakap tak cukup itu yg dia nak bt keje umah leh tambah duit beli jajan...eh kecik2 dah pandai bt freelance mcm papa yer...takpe2..asalkan masyukkkkkkkkk
hahahha


Khamis, 26 Februari 2015

sambut besday Darin di Taska Permata Jupem


ni gambar fresh pagi tadi...
hehehe
korang layan je lah ye gambar2 ni..



my princess...
aku sediakan baju je..
anting2 n rantai tu cikgu2 taska yg bagi pakai..
hehee..tq cikgu


gambar tunggang terbalik seperti biasa..
happy aku tgk darin happy


ni sambutan besday utk februari..
3 orang sekali buat..
kek pun sama je...
sbb kedai yg sama 
eh sedap lah kek ice cream pistachio..
harga pun murah...


see darin...happy je kan





p/s ; janganlah nenek darin kempunan nak sambut besday ngan darin...huhuhu...kta tunggu birthday kakak bulan 5 yer..kter celebrate ramai2...


hadiah besday darin


morning uolls..
still morning kan ..hehehe
hari ni rushing g beli kek besday darin utk taska..
tp sory adik..mama tak tak dpt g..
wakil kek je ler
so hari ni nak up gambar hadiah lak


aku ingatkan pokden nak belikan basikal..
rupanyer benda alah ni
nasib darin suka...


satu set ngan topi dengan guards sume
nnti yg tu aku up next2 entry yek


kaki cekci yg memakai nyer...
hehehe

p/s: musim panas ni membuatkan hati aku membuak2 nak pasang ekon kt umah...huhuhu


Selasa, 24 Februari 2015

bersungguh2 main


anak dara no 2 pokden ni ye...
tapi more rapat ngan mama...
hehhee
ni kejadian di aeon big midvalley...
bersungguh2 main masak2..
abis sume budak laki kat situ darin serve makan...
hehehe...
nasib sume melayan..
pecah rekod dok situ dkt2 2 jam...
huhuhu

p/s: belum transfer gambar lagi..byk gak nak citer..tp relaks lu yek..hehehe

taip je apa saja

Memuatkan ...

nuffnang

Pengikut