nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Isnin, 5 Disember 2016

klcc


tajuk lain isi citer lain skit..
tgk mek kat atas ni..
dah cun dah ambik gambo dpn klcc..
tp spoil dok gelek bekas mainan dia..
ayooo darin awat nye...

korang ada tak anak2 korang spesis mcm ni...
penat dah ckp...
g mana2 dok kelek lah bekas putih tu..
dlm tu ada mainan lego n masak2 dia...

p/s: lama tak sembang..so ini lah mukadimahnye...
assalamualaikum...

Isnin, 26 September 2016

Masak bekal


Assalamualaikum geng
ptg2 baru nk update blog kan
asyik pk nk tutup.je blog.ni sbb ai selalu story mory kt insta dah...
but..itu later on br pk
huhuhu

alkisah gigih smlm masak bekal
Masak daging masak pedas je pun
Bolehlah...sbb bosan nk jln kaki ke cafe...rasa jauh je...


gamabr Daging pedas in making
cukup utk bekal ai,pokden n suri n utk mkn mlm skit sorang...
kata diet forever kan
diet sambil berjimat...ok apa
heheh
oklah
babai

Jumaat, 23 September 2016

Jom Meniarap by sarah

At 3bln 14hr
sarah dh start blaja2 meniarap
fuhhhhh
teruja mama n kakak2
so sarah
1st lesson...usaha tangga kejayaan okk

Percubaan pertama..
dh guling...tp xmeniarap betul2
esokkan cuba lg

pakat2 lepak atas katil mama...
tunggu sarah meniarap...
hehehe

Selasa, 20 September 2016

bila anak tido


syok ok ada baby...
boleh gomol2...
boleh cium2..
boleh main2
hehhe

tp paling best bila baby tido..
mama leh tido sekali...
ai kan fullbf...of course kena rest sekali
hahaha

gelak je aku yek..
jomlah tgk gambar baby sarah tido dari baby sampai dah 3 bulan lebih ni...




















yg last sekali gambo latest..
malas nak pokpek kat setiap gambar..
so korang tataplah gambar baby sarah sofea ni yek..
nnti dah beso..kite recycle gambo ni blk...
ehehe

Selasa, 6 September 2016

Santai-Santai petang di Taman Tasik Titiwangsa


morning kwn2..
adoi..
pagi2 dah suwei ni..
hahaha
ai lupa bawak corong pam..
hahaha..padan muka aku...
tgh pk camner ni..
silap2 aku half day je hari ni...
huhuhu

oklah..citer skit lah 
ahad lepas..
lunch tu ktorang g makan kan nasi soho di hartamas..
best gak nasi soho tu..
tempat pun relaks..
itu nnnti review..
ini nak citer pasal santai2 kami di tasik titiwangsa..


baru anak no 3 ni barulah teruja dgn babywearing ni..
kalau tak mmg aku tolak stoller je bebudak ni..
tp si sarah ni lain skit peel ni..
jenis suka mengepit n berdakap..
so mybe dia mmg selesa sgt lah bila aku berbabywearing ni..
ok..itu wrap tu aku beli jenama emmewrap je..
murah je ...dlm rm60 gitu je kot..lupa lak
eh aku kurus skit kan..
hehehe


so ini 3 orang lah yg teruja...
sewa basikal je sumer..
actually aku naik je ngan pokden tu sambil berbabywearing..
tp takdelak gambar aku ngan sarah ...cesssssss
total sewa dua basikal ni rm40 utk sejam..
so better next time bawak sendiri basikal masing2..
jimat apak ko rm40...
hahha


tp kami main basikal tak sampai sejam pun..
sbb nak hujan..
so ada baki masa skit..kami ambik basikal kecik ni utk darin
round tak sampai 1 tasik pun..dpn tu je pun..
dtg kat aku..
mama..darin penatlah..air masak ada..
adoi...skit2 penat..
ini mesti kes chubby sgt ni..
utk update..berat darin dah 30kg...
huhuhu

itu lah santai2 ptg kami hari ahad..
mcm best gak spend time sini...
cuma nye kena dtg awal..sbb ptg2 hujan kan..

ok tu je lah nk citer..
lama tak berblog..
rasa start mengandung aku mcm kemalasan...
bukan apa..mgkn pembawakan budak..
bawak budak je jadi malas giler...
hahah..jgn sarah jd malas sudah..
by the way...
sarah lagi 2 hari cukup 3 bulan...
ngan berat 6.9kg...
alhamdulillah...sarah ok dok umah pengasuh...
nangis pun dah kurang...sibuk nak main je skrang...
oklah ...itu je..
tgh pk camner nk ambik corong pam tu..wuaaaaaaaaaaaaa

taip je apa saja

Memuatkan ...

nuffnang

Pengikut