nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Selasa, 4 September 2018

arwah makngah


hari selasa dalam pukul 11 pg..
mak ngah aku telah pergi meninggalkan kami..
arwah yang duduk tu..
mmg rasa terpukul sgt..
terus teringat kenangan2 bersama arwah dari kecil sampai jadi mama anak 3 ni..

untuk yang tak tau arwah makngah aku ni adik pada ma aku..
mmg aku rapat jugak ngan arwah..
arwah terlalu baik..tak pernah nak marah2...
suka pleasure kan anak2 buah
anak2 buah nak makan apa mmg akan dipenuhi...
nak g jalan2 mana pun mmg diangkutnya kami anak2 buah...
terlalu merindu...

semoga arwah diletakkan di kalangan orang2 yang beriman...
bt sepupu2 ku..semoga tabah mengharungi hari2 mendatang...
al-fatihah

gedik sarah


dah lama tak berblog..hahha
kita up gambar sarah dulu ye.
jap2 g kita bercerita..

Isnin, 16 Julai 2018

buntu cari menu...durian oh durian...


morning uolls
menu simple hari ni...
bilis grg kicap ...
ini kakak suri yg request




ni lak sebenarnya ayam patprik..
tapi yg dah siap lupa nak snap..
cukuplah utk bekal papa n lunch kakak kat umah..


ini lak gambar paksu aku g beli durian..
dua bakul rm150..
puas lah depa makan ...


fuhhh...mengoda..
weken ni baru nak jalan2 cari makan durian..
since harga durian musang king dah turun skit..
kita cari yang bermusang king..
durian kg kita makan bila musang king mahaiii..

oklah bubye...

Isnin, 9 Julai 2018

my weken raya2


minggu lepas aku mmg sengsara skit
demam selsema tonsil..
mmg full pakej lah

tahan je ...malam2 makan ubat..
siang2 g keje..huhuhu
but weken tu bertahan n redha je..
siang tu sepatutnya g jamuan raya kuarters..
tp aku x g..xlarat sbb telan ubat..
so wakilkan suri je...
but malam tu ...aku g jamuan raya opis papa..
ini aku kena g..
sbb papa dah lama book aku..
huhuhu

mlm yang sama iaitu mlm sabtu..
ma aku sampai..
ngam2 kami nak keluar ..ma sampai..
oklah tu.sila lepak umah diam2


si anak dara no 1..
asyik ilang hp aku main tik tokk..


nasib mlm tu tekak aku dah ok skit...
kami berwefie dlm lift kuarters..


budak ni ...tiba2 lepas raya perut buncit..
abis baju tak muat..
pakai je lah apa yg ada


budak comel ni mula2 excited g ..
sampai sana..lenguh bahu2 kami dukung dia..
sbb masa sampai kt jamuan tu ..
dorang welcoming kami ngan kompang..


mama is ok dok situ..
janji papa...n kakak suri ambik makanan mama..
papa..mama nak kambing..
kakak...mama nk brownies..
kakak ..mama nak air bandung..
sedap aku mengorder..
janji sarah ngan aku..
eh perut aku tu..takleh nak cover dah


ni minah insta..minah tiktok
asal aku update kat insta..nampak dia update kt insta..
sama naik ngan aku skrang...
sila geleng kepala


si cantik manis comel yang berlagak comel manis tapi penakut..
abis tudung aku senget benget sbb dia punyer aura penakut tu tinggi sgt...


my hubby my papa...
dukung sarah n beratur nak ambik duit raya dari big boss


suka anak2 dpt duit raya..
mlm tu kami lepak sampai kul 10.30mlm je
sbb ada orang nyanyi2 kan..
so kta layan..


eh ..ni citer pagi ahad..
ma n abah aku..
nak dating je 24 jam..
ni port kami kalu ma abah g kl..
nasi kakwok jj bukit jelutung




dh habis makan2...papa ..sarah n darin dah hilang g 7e
apa lagi menonong nenek atuk cari..
so peluk cium kat sini jelah
sbb ma abah terus nak balik...


abis kena cium...


suri with pakngah..
merah nye bibir suri..
ini keje makngah dia lah..

oklah
ni je picture my weken raya...
hope raya thn dpn akan lebih bermakna..n lebih meriah...
bubyeeeeeeeee


Rabu, 4 Julai 2018

jamuan raya sk brickfields 1


hari yang sama darin ada ujian sek ren agama
kakak ada jamuan raya..
sek kakak mtk bawak kan mee..
so mama goreng mee goreng lidi je..
senang je..

mtk kakak ambik gambar byk2..
tp bagi 1 je..
xpelah asalkan ada..
kenangan kakak ngan kawan2..
kot2 thn dpn kena tukar sekolah lagi..
hehhe

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut