nuffnang

Rabu, 26 November 2014

suri dah konvo


dah besar tau anak dara no 1 ai ni...
dah konvo ...
tapi konvo 6 thn je lah..
thn dpn darjah 1...
mesti best kan ...excited nak masuk skolah baru...
semoga anak mama membesar dengan bijak dan penuh dedikasi...
jangan lupa janji kakak...
blaja rajin2 ye...
muah kakak

Rabu, 19 November 2014

again selfie dan makan nasi ayam penyet...sedap

 
 
morning yer kawan2...
walaupun dah kul 10...tapi rasa lambat je masa bergerak..
huhuhu...
ok..aku tgh badmood..huhuhu
 
badmood hari ni..semalam tak ok..
semalam ntah angin apa..
kwn staff ofis ajak g beli nasi ayam penyet...
apa lagi..terus naik kete follow lah...
dekat je tempat tu..
kt kampong baru je..
ko tgk aku selfie gambar tu...
tetiba Nampak lawa...
 
 
kwn aku tgh g park kete jauh...
aku berselfie..
aku bkn berselfie ngan kete putih...
tp klcc nun gagah perkasa tu..
tiba2 Nampak cantik...
ini belum lagi malam kan...
 
 
dari jauh je klcc...
padahal dekat je ngan ofis kalau naik train lah..
hehhee
 
eh lupa citer..kotrang tapau je nasi ayam penyet tu
kedai tu takde nama...tp bersebelah kedai makan minang...
sedap nasi ayam penyet tu...
simple...nasi , sup , ayam penyet, sambal , ulam...
rm7.00
if ambik nasi  pecar leler...(ntah betul ke tak eja)  rm 5.00 je..
utk pecar leler..ada ikan keli atau ikan kembung..
n jgn lupa...kedodong asam boi...
mmg terbaek..pekat likat giler...rm3.00
heheh...
 
laju je type harga makanan kan..
hahaha..padahal berkira nak makan tengahari..
rasa mahal lak makan sampai rm10.00...
tp takpe..sekali sekala takpe..
hahhaa
 

Selasa, 18 November 2014

tak sedap

 
hari ahad try lah bancuh jelly ni
dah lupa brand apa..
tapi tak sedap...
 
kena bt yg tradisional kot..
takmo beli instant2...
hehehe

penyakit selfie

 
 
sumer orang mmg ada penyakit ni kot..
n confirm takde ubatnyer..hehehe
ni aku snap masa nak balik keje semalam..
mmg takde keje kan...
 
tudung tu rm5.00
baju kurung tu 39.90
total ...rm44.90
jimat tak aku...???
hahaha
 

taip je apa saja

Memuatkan ...

nuffnang

Pengikut