nuffnang

Khamis, 2 Oktober 2014

kami menang tempat kedua...jadilah


syukur alhamdulillah..
dengan kerjasama n gaduh2 kami sekumpulan...
dapat lah kami no 2...
sebenarnya...kami takde target pun nak dpt no dlm pertandingan kali ni..
ini kerana kami hanya berlatih tak sampai sebulan pun ni...
dengan byk masalah terutama budget...
tp alhamdulillah..dapat jugak ktorang harung sumer...

so next event...pertandingan simfoni seni pada 27 oktober ni
so abis je koir terus kami prepare utk latihan menari lah...
dah start pun semalam..so far so good...
hehehe

p/s: group lain melonjak2 happy dpt tempat...kami bila juri umumkan sume terkedu...hahhha
p/s: if dpt tukar bulan 11 ni....ini antara yang aku akan rindu nnti..
p/s: yes...jiwa seni tak kan hilang ke mana2...muahhhh
p/s: bila spa nak panggil interview ni..wuaaaaaaaaaa

Khamis, 25 September 2014

bestfriend


tiba-tiba rasa kerinduan lak..
hehehe...kerinduan ngan geng ofis aku ni hah...
lately aku sibuk ngan kelas choir..
so mmg takde masa ngan dorang ni...
ada masa pun time makan2 je...
itupun time soping2 makan luar mcm dah lama tak bt...

habis choir ni aku sibuk lak ngan simfoni seni..
huhuhu..bz bebenor ye aku...
gambar kecik atas tu ..kwn aku dah pindah sabah...
tp still contact2 through whatsapp...
muah kamu2 sumer...

p/s: aku ada memohon bertukar ke area rumah baru aku tu...harap2 diluluskan n bertukar sebelum suri masuk darjah satu..senang nak setel hal skolah cepat2..huuhu...amin2

Isnin, 22 September 2014

Weken kami


morning kawan2...
sorylah...letak gambar tapi tak de cerita2 pun..
so skrang aku citer skit2 yer


ni citer hari sabtu...
tak taulah nak cakap..
suri ni kalau boleh weken kena bawak dia kuar..
xkisahlah bawak mana..
ni papa dia bawak g midvalley..
senyum meleret..
dia tau dpt lepak megakids kat atas tu..
tp aku g singgah JJ dulu..
cari baju murah utk budak2 ni..
70percent less...hehehe
apa lagi


nasib booth barbie...
mmg free lah..
so kasi main je lah kat sini
ada gak setengah jam...
aku tgk je..
budak2 ni ..kat umah berlambak patung barbie..
tp still excited jugak main kat sini
myb sbb ada rumah barbie..
ok next list ye kak..


anak2 ni spesis tak peduli orang..
dia main je...hehehe..
siap ada drama bersiri lagi..
hahaha
kami lepak midvalley sampai kul 9 gitu..
ntah apa2 kan..
saja spare time situ...hehehe
orang pun tak ramai..myb dorang cuti2 mesia lagi kot..


ni lak citer hari ahad...
kuar lepas zohor gitu..g makan nasi kedai jj kakwok..
kedai ni kedai feveret aku...
kedai ni kat bukit jelutung nun...
nasi berlauk ayam gulai ..ayam goreng n sambal belacan..
nyum..
muka kakak tgh tunggu papa beratur beli nasi...
punyer lah ramai ..kul 3 jugak baru leh makan..huhuhu

klah..
aku skrang tgh sibuk latihan koir..
30hb ni kami pertandingan..
wish kami menang k...hehehe

p/s: mood tunggu surat interview...harap2 tak kempunan..huhuhu

Sabtu, 20 September 2014

Rabu, 3 September 2014

taip je apa saja

Memuatkan ...

nuffnang

Pengikut