nuffnang

my nuffnang

SuriDalisa

Lilypie Kids Birthday tickers

DarinSafiya

Lilypie Kids Birthday tickers

SarahSofea

Lilypie Kids Birthday tickers

visitor 2011

Isnin, 2 Ogos 2021

perasaan sekarang...


 

aku ni sejenis yang tak reti nak meluahkan perasaan..

tapi rasa rindu kat family tu sentiasa ada..

cuma aku tak luahkan..

rindu sumer..bilalah leh balik kg ni???

rindu krabi - 2019


dah setengah tahun x ke mana2...
rindu nyer nak bercuti..
huhuhu...
kwn2 ok ke sumer??


Selasa, 9 Mac 2021

kakak Suri Dalisa


weken hari tu jalan2 tgk rumah pokden..
rumah nya nk dibagi sewa dah..
plan nk duduk pun tak kesampaian ..
anak2 dah selesa dok kuarters kt kl..

tgk kakak suri ambik gambar..
aduhai..dah beso jadi anak dara dah anak mama..
uhuk2

 

Jumaat, 5 Mac 2021

sos spagetti cik bibah

 


morning kawan2..
tetiba aktif lak kat blog ni..
sebenarnya rindu nak membebel kat sini
sini je tempat yang rasa seronok nk bershare n bercerita..

ni menu pagi hari ni..
rebus makaroni sikit n spiral skit..
pastu guna sos spagetti cik bibah tu..
senang skit keje pagi2 ni..
pastu aku air fryer kan ayam goreng cap ayamas 4 ketul
nnti tghari kakak suri akan masak nasi je..
adik2 suka makan ngan kicap..

lauk hari ni simple2 sbb belum ke tesco lagi nak membeli barang dapur
selalu aku ke tesco online je...
senang online..aku dah guna perkhidmatan ni dkt 3 thn dah kot...
so dh biasa..
kadang2 g tesco wangsa walk tu hanya nk gunakan voucher je
ermm..
lunch ni rasa nak berderak je..
tapi ke mana ntahlah..

p/s: bila nak rentas negeri ni?rindu pantai beserah...huhuhu



Rabu, 3 Mac 2021

Sarah dah masuk tadika

 

akhirnya...
sekolah juga sarah ye..
happy ok dpt g school..


sarah masuk tadika perpaduan kat kuarters ni je..
mama sebenarnya nk hantar sarah school kt area ofis mama mcm kakak darin
tp nama mama masuk list utk pertukaran 7 thn tu
so mama hold lah nk school kan sarah kt opis mama
last minute mohon tadika perpaduan ni..
last dapat sbb ada yang tolak / bepindah..
so rezeki lah


dr awal tahun tadika perpaduan ni dah start belajar
banyak wei homework..
n sory cikgu...xlarat nak abiskan homework
kita bt seadanya lah ye..


sarah hanya school hari selasa dan khamis je
belah petang sarah akan pergi ke rumah pengasuh yang still dalam kuarters..
lega jugak mama papa...sbb skrang kan musim covid kan..
janji sarah happy..muahhh

 

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut