nuffnang

Isnin, 22 September 2014

Weken kami


morning kawan2...
sorylah...letak gambar tapi tak de cerita2 pun..
so skrang aku citer skit2 yer


ni citer hari sabtu...
tak taulah nak cakap..
suri ni kalau boleh weken kena bawak dia kuar..
xkisahlah bawak mana..
ni papa dia bawak g midvalley..
senyum meleret..
dia tau dpt lepak megakids kat atas tu..
tp aku g singgah JJ dulu..
cari baju murah utk budak2 ni..
70percent less...hehehe
apa lagi


nasib booth barbie...
mmg free lah..
so kasi main je lah kat sini
ada gak setengah jam...
aku tgk je..
budak2 ni ..kat umah berlambak patung barbie..
tp still excited jugak main kat sini
myb sbb ada rumah barbie..
ok next list ye kak..


anak2 ni spesis tak peduli orang..
dia main je...hehehe..
siap ada drama bersiri lagi..
hahaha
kami lepak midvalley sampai kul 9 gitu..
ntah apa2 kan..
saja spare time situ...hehehe
orang pun tak ramai..myb dorang cuti2 mesia lagi kot..


ni lak citer hari ahad...
kuar lepas zohor gitu..g makan nasi kedai jj kakwok..
kedai ni kedai feveret aku...
kedai ni kat bukit jelutung nun...
nasi berlauk ayam gulai ..ayam goreng n sambal belacan..
nyum..
muka kakak tgh tunggu papa beratur beli nasi...
punyer lah ramai ..kul 3 jugak baru leh makan..huhuhu

klah..
aku skrang tgh sibuk latihan koir..
30hb ni kami pertandingan..
wish kami menang k...hehehe

p/s: mood tunggu surat interview...harap2 tak kempunan..huhuhu

Sabtu, 20 September 2014

Rabu, 3 September 2014

Selasa, 2 September 2014

Jalan jalan ke mini zoo taman teruntum

Salam sumer
Ni aku publish dulu gambar2..
Sbb nyer pakai note ni aku tak reti...
Ada masa mlm2 karang or pagi esok aku update citer setiap gambar yek..

ok...gud morning kawan2...
ni baru ada masa nak jengok2 entry ni..
smlm yer aku post..
tp tanpa kata2..
hehee


cuti 3 hari merdeka..kami hanya balik kuantan jer..
nak spend time kt kl mcm boring so..balik kuantan jer..
bawak budak2 g mini zoo taman teruntum..
ni masuk2 parking je jumpa benda alah ni..
so kasi lah budak2 main dulu..


ko tgk darin..terlompat cantik punyer
suka betul budak2 datang sini..
rm6.00 per entry ye..
tp kalau anak2 korang dah tak mau main..n korang round2 dulu..
nnti nak main balik je tunjuk je reben kat tangan tu..
bagi aku ...berbaloi lah..
tak berbaloi aku ngan ma aku kena berdiri..
hahha


adik kakak sama naik..
ni aku angkut sekali mak sepupu dorang ni...
dah yang lain takde ...
ada yang balik kampung..ada yg g kl..
huhuhu


suri with makcik sepupu yang umur 3 thn...
hehee...sepupu aku lah ni..


kiter posing jap...
darin ngan papa dia time ni...tgh mengepow air..


dulu2 tempat ni best...happening..
skrang dah tak best...
awat yer MPK..naper dah tak membangun kawasan ni??
ke sbb kawasan awam..free takde income so takyah ambik peduli???
hehehe...marah kejap je..
padahal makcik pakcik aku keje mpk je...
hehehe


ma aku konon takmo ambik gambar..
last2 ada gak gambar dia..
seround je budak2 ni naik..
pahtulah aku kena teman..mmg idaklah..
berpeluh ketiak mama ko ni anak2...
jom balik..


ni budak kaki mengepow..
dalam suara halus tu..kalau bab memujuk mmg cair lah papa dia..
hehehe
ni main buih2...dah nak balik..
aku ngan ma lepak makan2 jajan..
dorang kasi lepas main dgn suka hati..


eh2..dah beso anak aku ni kan..
dah ler bg adik dah kot..
hahaha...


kakak pun thn dpn dah darjah satu..
eh apalah aku bebel..
bebel mcm nak tambah anak kan..
eh tidak..kite relaks dulu..
malas lagi nak beranak..
nak g cuti2 mesia baru leh wat anak2..
hahaha


ambik gambar kete kesayangan aku n pokden..
pokden dah jual perdan dia...
so kete ni kami kongsi pakai...so berkongsi kasih sayang lah..
hahaha
ok apa ada satu kereta...pokden g keje naik moto
jimat2...hahaha


ma aku..teman je cucu2 g mana..
nasib lah..
sapa suruh sayang cucu sgt..
hahaha
eh ma...baju raya kter camner ni???


budak2 tu nak aim main air kt situ..
tp tak bawak baju spare..
nasib jugak..malas aku nak berbasah2..


papa yang suka melayan anak2..


sepupu aku tu nama dhia..
mula2 dia panggil pokden papa..
pahtu sume pandang dia..
terus dia panggil..papa suri..
tergelak kami...
comel dgn mulut dia..
tak berhenti cakap..hehehe

klah tu je nak citer..
nak baca ..jemput ler baca..
eheheh

Isnin, 1 September 2014

Dua beradik

Dua beradik yang berbeza attitude
Sorang manja sgt..sorang lg xde perasaan..
Tgk picture bawah ni...
Si kakak siap atas riba nenek..
Sorang lagi bt dek bawak diri mkn n main sorang..
Hehehe

taip je apa saja

Memuatkan ...

nuffnang

Pengikut