nuffnang

Isnin, 15 Disember 2014

sambal bilis petai



aku ni baru belajar makan petai..
huhuhu
gelak ehhh...
takpe..
so giler mempetai je lah..
sedap rupanya petai ni
hahaha


Rabu, 10 Disember 2014

kami di aqua klcc


so hari ni mari menepek gambar2 di aqua klcc ye...
dasar pemalas..hhahaa
eh ni skit je..ada lagi...
tp ni je lah untuk tontonan umum..
hehee


33 bulat kan...
sehat bebenor tiga beranak ni...


sanggup duduk situ tunggu ikan bapak beso lalu...
eh adik naper pandang lain???
adik sebenarnya penakut ...
takut sgt sedang kan ikan dlm kaca tu...


kejakunan mama n adik terserlah...
hahaha..
woi cantiklah..
mehlah dtg sendiri sini...


papa sibuk ambik gambar kite...
mama sibuk ambik gambar papa...
hehehe


masa ni aku tgh cakap kat pokden..
pa ikan lalu ..standby ambik gambar...
hehehe...
tak sempat posing dah capture..
benci


masa ni aku dah penat..hahaha
giler penat sokmo
so kakak melayan papa bergambar...
kakak tgk obor2 tu..
unik katanya


muka penat malas melayan ambik gambar..
hahaha

oklah tu je utk hari ini...
hari ni mcm kurang mood..
huhuhu

Selasa, 9 Disember 2014

Aqua klcc


fuhh...penat lak rasa
tadi lunch lari g tgk kuarters jap ngan pokden
cek defect...
cek defect mengalah kan mcm dah beli umah
dah BPH suruh cek..apa lagi kan..
lagipun ..kuarters tu kuarters baru..
haruslah cek...hehee

oklah takmo citer lagi hal kuarters..
sbb tak officially lagi pindah kan..
nnti dah pindah..aku citer...

ni nak citer pasal g aqua klcc
hari2 tgk bangunan klcc
tapi ktorang jarang g..


so hari tu g lah jugak..
ambik hati suri sbb tak g jalan mana2 pun cuti sekolah ni
mama papa sibuk..
papa sibuk freelance...
then nak pindah kuarters lagi..
so byk menda nak save duit
nak jadi cerita...skolah dah nk bukak
so byk duit nak guna..
duit jalan2 kiter hold dulu lah...
huhuhu

eh terciter lebih lak
hari tu g klcc masuk lalu isetan suria klcc..
laki bini tak tau lak jalan nak ke aqua klcc..
aku tel kawan aku...
siap kawan aku sakat aku kat comment facebook..
takpe2..aku redha...huhuhu



ko memang ardy...
huhuhu
benci mak...
hahahha

Isnin, 8 Disember 2014

Alhamdulillah...



Setel urusan rumah...
Eh salah..kuarters ye kawan2...
Aku dok sibuk nk uruskan kemasukan kuarters ni
Alhamdulillah rezeki anak nk sekolah thn  dpn...
Tiada lagi tol utk dibyr...
Tiada lagi nk kena bgn seawal 5pg
Tiada lagi ni kena gerak dr umah kul 6.20pg
Hehehe
Nnti2 aku citer detail yek


bila anak soping...


rupa diri ku apabila anak soping...
hahaha
tak tahan aku tgk..
ni pokden lah nyer keje
dia ckp kelakar tgk aku jelos..
ada ku kesah..
pa..awk kena belanja sy gak baru adil...

taip je apa saja

Memuatkan ...

nuffnang

Pengikut