nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Khamis, 16 Mei 2019

HADIAH HARI GURU 2019


salam geng..
fuh..tiap2 tahun kan..
mmg kita mak pak lah pening pk nak beli apa utk hadiah hari guru anak2...
tp tahun ni malas nak pk sgt..
kita pun ikhlas nak bg kan..
so terjadilah mini hamper utk cikgu2 anak2 aku ni..
suri nak 3 mini hamper n darin nak 1 mini hamper...


selamat hari guru cikgu2 




Rabu, 8 Mei 2019

MENU SAHUR 2019


salam geng
orang lain up menu berbuka..
meh aku up menu bersahur aku 

utk menu sahur hari pertama aku xsnap picture..
terpk nk snap tp mcm biarlah...
tp hari kedua sahur aku snap picture..



so ini lah menu hari kedua
telur mata dengan ikan bilis kicap bercili (pergh nama)
ikan bilis kicap ni senang je..




hari ketiga utk elak pembaziran
kita recyle nasi berbuka tu jadikan nasi grg cili api..
aku add on lah keropok tu..
baru lah tambah selera kan..


itu je lah menu sahur..
insyaallah nnti aku up lagi menu sahur aku..


Selasa, 30 April 2019

koir JUPEM



hai geng..
fuhhhh
dah lama xupdate blog kan
ntah naper aku malas sgt nak update blog...

kita intro dgn gambar Koir JUPEM di PESUMA Melaka 2019
sekeping je ye...
ada aku situ...
hehhee


Rabu, 2 Januari 2019

LUNCH DI TAPAK SULAIMAN / WARUNG BUNIAN



 TAPAK SULAIMAN / WARUNG BUNIAN

lunch di sini kebetulan ada meeting di Putrajaya...bila?lupa...


ni lauk nyer..
terliur lak tgk...


AddressJalan Jamaludin, Kampung Sungai Merab, 43000 Kajang, Selangor

AUDIT KE KUCHING, SARAWAK


KUCHING, SARAWAK

oh citer lama lagi...
ditugaskan ke Kuching selama 4 hari 3 mlm



ni geng dlm flight
1st time ke sarawak...


kami bermalam di Pullman, Kuching
bilik cantik, kemas n selesa utk 3 mlm tu...


aku dok giler makan midin goreng ni...sedap..
yang lain2 aku agak tak kena selera aku ni..


geng kami mmg best..sbb sumer pompuan..
hahaha...


makan dan kami mmg xdpt nak dipisahkan..


tonjolkan diri


bukti kami bekerja okkkk


naik bot nak ke seberang utk makan n beli kek lapis...

sebenarnya aku diarahkan ke Sibu dan Miri..
tp last minute aku tukar ngan kwn aku..
sbb aku nk setempat je bekerja..malas nak travel kl-sibu-miri-kl
senang kl-kch-kl
kui kui kui


belakang tu Darul Hana Bridge..

p/s : kami tak kemana sgt pun...
kerja, jalan2 santai n JJCM .
p/s: tahun 2019 kena g audit lagi..harap dpt ke Sabah pulak..sbb dah lama tak ke Sabah..hehehhe




taip je apa saja

nuffnang

Pengikut