nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Sabtu, 11 Oktober 2014

Kenangan

Kenangan koir hari tu...
Saja nak tepek gambar sini...
Dpt no 2..mmg kenangan lah..

Ni prepare utk simfoni seni lak
Penat gak aku...bdn dah gemuk still nk menari..hahah

Ada aku kisah...
Hehehe

Khamis, 9 Oktober 2014

mencari pengalaman


tajuk adalah beza sgt dengan apa yang bakal aku bebelkan yer...
gambar atas tu adalah rojak ayam taman gelora, kuantan, pahang
sapa2 orang kuantan confirm kenal...
dulu2 selalu jugak mkn sini...
ni bila ada laki..ajak ler laki makan sini...
rasa seperti mcm dulu...
cuma portion tu kurang lah skit...
ayam pun tak byk dah...hehehe

oklah...utk sedia maklum..aku kan g temuduga satu jawatan ni...
tp betul2 stress lah jugak..
sbb dpt tarikh interview petang hari jumaat pukul 6 ptg..
nak interview pulak pukul 8 pg hari selasa...
dah ler jumaat tu aku dah siap2 nak balik raya kan...
n hari isnin baru otw balik kl..
stress nyer sbb tak sedia prestasi aku ...
sapa keje gomen tau lah..
tp aku ni keras hati kot...
pagi selasa tu..aku dtg ofis awa;..aku bt memo n surat jabatan..(kat bahagian aku mmg ni keje aku)
aku mtk bos2 aku sign..aku tunggu lah dorang g makan lah ..apalah...
pastu aku paksa/mtk tlg admin sediakan prestasi aku secepat mungkin..
alhamdulillah..hasil paksaan dan hasil gelak2 paksa..sume setel by 8.30pg..
baru aku gerak g interview...
hahaha...
giler kan..tak punctual langsung...
xpelah...
bagi aku kalau dah tersurat n tersirat..lambat mcm mana pun akan dpt kan..
tp kalau dah tersurat n tersirat tak dpt...
dtg kul 6.30pg pun tak kan dpt...
hehehe
oklah..
aku letih nak menaip..badan tak sihat selsema tak ilang2...

p/s: kalau tak dpt jawatan ni..dpt tukar ke batu arang pun jadilah...impian harap menjadi kenyataan...babai

Khamis, 2 Oktober 2014

kami menang tempat kedua...jadilah


syukur alhamdulillah..
dengan kerjasama n gaduh2 kami sekumpulan...
dapat lah kami no 2...
sebenarnya...kami takde target pun nak dpt no dlm pertandingan kali ni..
ini kerana kami hanya berlatih tak sampai sebulan pun ni...
dengan byk masalah terutama budget...
tp alhamdulillah..dapat jugak ktorang harung sumer...

so next event...pertandingan simfoni seni pada 27 oktober ni
so abis je koir terus kami prepare utk latihan menari lah...
dah start pun semalam..so far so good...
hehehe

p/s: group lain melonjak2 happy dpt tempat...kami bila juri umumkan sume terkedu...hahhha
p/s: if dpt tukar bulan 11 ni....ini antara yang aku akan rindu nnti..
p/s: yes...jiwa seni tak kan hilang ke mana2...muahhhh
p/s: bila spa nak panggil interview ni..wuaaaaaaaaaa

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut