nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Khamis, 9 Oktober 2014

mencari pengalaman


tajuk adalah beza sgt dengan apa yang bakal aku bebelkan yer...
gambar atas tu adalah rojak ayam taman gelora, kuantan, pahang
sapa2 orang kuantan confirm kenal...
dulu2 selalu jugak mkn sini...
ni bila ada laki..ajak ler laki makan sini...
rasa seperti mcm dulu...
cuma portion tu kurang lah skit...
ayam pun tak byk dah...hehehe

oklah...utk sedia maklum..aku kan g temuduga satu jawatan ni...
tp betul2 stress lah jugak..
sbb dpt tarikh interview petang hari jumaat pukul 6 ptg..
nak interview pulak pukul 8 pg hari selasa...
dah ler jumaat tu aku dah siap2 nak balik raya kan...
n hari isnin baru otw balik kl..
stress nyer sbb tak sedia prestasi aku ...
sapa keje gomen tau lah..
tp aku ni keras hati kot...
pagi selasa tu..aku dtg ofis awa;..aku bt memo n surat jabatan..(kat bahagian aku mmg ni keje aku)
aku mtk bos2 aku sign..aku tunggu lah dorang g makan lah ..apalah...
pastu aku paksa/mtk tlg admin sediakan prestasi aku secepat mungkin..
alhamdulillah..hasil paksaan dan hasil gelak2 paksa..sume setel by 8.30pg..
baru aku gerak g interview...
hahaha...
giler kan..tak punctual langsung...
xpelah...
bagi aku kalau dah tersurat n tersirat..lambat mcm mana pun akan dpt kan..
tp kalau dah tersurat n tersirat tak dpt...
dtg kul 6.30pg pun tak kan dpt...
hehehe
oklah..
aku letih nak menaip..badan tak sihat selsema tak ilang2...

p/s: kalau tak dpt jawatan ni..dpt tukar ke batu arang pun jadilah...impian harap menjadi kenyataan...babai

4 ulasan:

norhidana miswan berkata...

ntah apa2... tajuk tak kene mengena ngn gambar...

all the best utk interview itu, kalu berjaya jawatan tinggi lah kwn aku, kalu dpt tukar ke batu arang... kurang lah sorang lg kwn gaduh n bermanja aku... huhuhui

NM03 berkata...

aku doakan kau berjaya interview tu! all the best n gus luck bebeh

lieyalatif berkata...

in sha allahj....aku doakan moga berjaya beb...doa n tawakal key....

emy pokden berkata...

dana: aku blur..hahaha..tp ada hati nak update blog..

nm03:tq beb...tp macam harapan tipis

lieyalatif: tq..amin2...

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut