nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Isnin, 31 Disember 2018

DARIN DAH DARJAH 1



DARIN SAFIYA

Dah besar anak dara no 2 pokden ni..
dah masuk darjah 1..
all the best kakak Darin...





LANGKAWI 2018



LANGKAWI 2018

mana nak mula pun tak tau..
tapi plan nk ke langkawi ni dari awal tahun
tapi asyik postpone due pada cuti n of course lah duit kan..
hahaha

but..
kami g jugak masa cuti agong baru ni..

kami gerak hari jumaat malam dalam pukul 10 mlm..
tekad ni n tawakal sbb tak beli tiket flight..
kami beli tiket ferry je...hahaha

so kul 10 mlm gerak ..dgn jem yang agak teruk..sampailah kami di jeti kuala perlis..


4.01 pagi..gigih aku snap dengan riba sarah tido..





dalam 5.30 pagi sampai jety kuala perlis







penat+letih+happy
tapi kami berlima excited naik ferry..hahahah



 ini cuaca pagi tu..
mendung je..mmg best...



sampai jety terus ambik kereta terus makan kat nasi dagang pak malau ni
kedai ni beroperasi di datang Lang..dekat..




ni view dr foodcourt tu..
eh darin awat masam..
hahaha..darin merajuk sbb aku xbg beli coklat lagi kat jeti kuah






dgn muka tak mandi sumer..
kita ambik gambar dulu..
bt kenangan kan..


kami tido di rumah peranginan kerajaan di holiday villa.
ambik satu bilik deluxe..(Bilik bersepah..biasalah)
oklah lagi ...next time kena ambik dua bilik




lepas chek in bantai cover tido
dinner, gi makan ikan bakar (lupa area mana)
pastu terus ke telaga walk tu...




esok nya...kami ambik bfast siap2 kt hotel..
lepas tu apa lagi..
aktiviti anak2 main pool lah

3 hari 2 mlm di sana kami betul2 bersantai
kuar makan, jalan2 , mandi pool n shopping coklat je..





ni hari balik..kami naik feri ke jety kuala perlis


dalam kereta..ikut perancangan nk singgah penang
tp jem woiii


last2 singgah Meru, penat sgt..
chek in hotel budget..
esok pagi terus balik kl...

p/s : 3 hari 2 malam tak cukup tuk kami..Suri request dok sana lama skit.
penat giler travelling dari kl - kuala perlis...n naik jetty
tp pengalaman kan..

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut