nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Khamis, 28 Ogos 2014

24 jam frozen

Anak2 dara aku ni memang giler frozen
Apa2 barang yg bergambar frozen confirm nak..
Semalam antor tokbah (fil) kt tabung haji kelana kaya...
Punyalah ramai manusia...
Bersesak2 ok..but
Anak2 aku relak je nak belon frozen...
Sampaikan pokden tanyer org yg tgh pegang belon frozen...siap tanyer beli kt mn..
Org tu lak cakap..beli petang tadi..
Aduyai...
Nasib mak korang ni gangsted celup..
Nampak sorang budak terkinja2 dok pegang belon frozen..
Aku: jual ke boh?(siap speaking kelate ok)
Penjuak:jual kak..kak nok ke?
Aku:nok lah..nok 2...
Penjual: bereh kak..sy g ambik skrang gak
Pokden: terpinga2

Ada ku kesah..janji dpt belon frozen untuk anak2 aku...hahaha...cakap kelantan cepat skit mesra...walaupun ai anak pahang..hahaha
So tgklah belon frozen ni yer anak2..
2biji rm15
Walaupun semak umah...

Rabu, 27 Ogos 2014

Aku dan AJ

Ntah bila aku mulai suka bangat dengan tudung AJ ni
Tgk akak kt opis ni pakai mcm menarik n mudahlak tu nk pakai...
Apa lagi...bila AJ kuarkan design white label...WL ni harga sale rm10 je...terus aku beli n mulai pakai...
Mmg betul..senang nak gosok...senang nak pakai...n lilit2 pun x cerewet...
Nk basuh pun senang.(aku ni pemalas)
Mmg setiap kali AJ bt sale utk white label mmg aku x lepaskan peluang...
Xdpt harga sale  ...aku beli online...
Tp yg white label je lah..harga mampu milik bg aku...
So layan lah muka2 aku pakai tudung AJ WL ni....

Jumaat, 22 Ogos 2014

Adik cirit birit

Sian doter no 2 aku ni...
Cirit birit dh nk masuk hr ke 5 ni..
nasib hari ni baru sekali berak..
Tp ciritlah

Xpe lah dik..bawak2 berehat je lah..
Biar mama je berjaga...huhuhu

Semoga adik cepat sembuh yer
Walaupun dh 5 hari mama jadi singa betina kat umah sbb adik xmo mkn xminum xmo mkn ubat..
Mama ok..
jadi gangster taiko paksa adik mkn ubat..
Ok what...baru lah cepat baik
Huhuhu

Rabu, 13 Ogos 2014

Beauty face aku


salam kawan2...
adoi..tadi dah bt blog..
tetiba tenet hang..
abis aku bebel ilang gitu je tadi..

so malas sgt nak bebel..
nganjuk...
lagi pun tgh lapa...

meh layan gambar beauty face n kurang beauty face aku ni..
hahah


beauty lah sgt..
hahah
eh aku suka lah pakai shawl ni..
menutupi dada ku..hehhee
rasa best je..dah ler senang nak bentuk..
leh beli lagi ni..
hhehe


my kurang beauty face...
alah ada jeragat n jerawat manis je..
giler kening serabut ...
mcm anak 10
kena pkkan sesuatu ni
hahaha


eh jap2..tak abis lagi..
meh cuci mata ngan barang aku jual ni..



water dispenser nama nya kawan2...
leh letak sehingga 7.6 liter air..
korang nak tayang letak atas meja waktu open house mmg cantik..
simple n elegant jer...
nak wat letak air suam pun kat dapur pun ok..
benda ni made in plastik..
so senang nak jaga..senang nak cuci..
lagi satu..ada orang tanyer kukuh ke..
korang letak air..confirm benda tu kukuh yer kawan2...
oklah
mesti nak tau harga kan..
rm90.00 sekali pos 

nk tau detail fb / whatsapp aku...
0139273055
babai

Khamis, 7 Ogos 2014

Cereal dispenser


dah lama ku tingin nak benda alah ni...
sesapa nak leh pm/comment kat aku
aku jual...

Selasa, 5 Ogos 2014

aktiviti cuti raya kami



inilah aktiviti raya kami...
memang seronok sgt...
next2 time kter bt trip ramai2 yek...

Isnin, 4 Ogos 2014

'Selamat Hari Raya Aidilfitri'



rasa mmg belum terlambat nak wish ..
selamat hari raya maaf zahir batin
buat sumer kwn2 di alam maya ni...
jika ada tersalah bahasa...
terkasar bahasa...
ampun maaf aku pohonkan...

p/s: tahun ni rasa nak pergi berjalan raya kt kl je..sapa bt open house..meh heloo2 aku..kui kui kui

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut