nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Rabu, 13 Ogos 2014

Beauty face aku


salam kawan2...
adoi..tadi dah bt blog..
tetiba tenet hang..
abis aku bebel ilang gitu je tadi..

so malas sgt nak bebel..
nganjuk...
lagi pun tgh lapa...

meh layan gambar beauty face n kurang beauty face aku ni..
hahah


beauty lah sgt..
hahah
eh aku suka lah pakai shawl ni..
menutupi dada ku..hehhee
rasa best je..dah ler senang nak bentuk..
leh beli lagi ni..
hhehe


my kurang beauty face...
alah ada jeragat n jerawat manis je..
giler kening serabut ...
mcm anak 10
kena pkkan sesuatu ni
hahaha


eh jap2..tak abis lagi..
meh cuci mata ngan barang aku jual ni..



water dispenser nama nya kawan2...
leh letak sehingga 7.6 liter air..
korang nak tayang letak atas meja waktu open house mmg cantik..
simple n elegant jer...
nak wat letak air suam pun kat dapur pun ok..
benda ni made in plastik..
so senang nak jaga..senang nak cuci..
lagi satu..ada orang tanyer kukuh ke..
korang letak air..confirm benda tu kukuh yer kawan2...
oklah
mesti nak tau harga kan..
rm90.00 sekali pos 

nk tau detail fb / whatsapp aku...
0139273055
babai

2 ulasan:

norhidana miswan berkata...

apasal muke garang beno nih... nk ngorat pun takut huhuhui

Pokok Manggis Depan Rumah berkata...

Bergaya selepas raya yea.

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut