nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Khamis, 24 Oktober 2013

Shopping di DIY jer..ilang kan ketagih


giler kentang lah bulan ni..
dah ler gaji awal...
ada lagi sebulan baru nak gaji bln 11..
rasa sasau dah skit2..
hehehe

sebelum sasau tak soping..
meh soping kat diy ni..
alaaa...murah jer..
janji lepas ketagih nak soping
kui kui kui


ok...beli benda alah ni je pun
eh..sumer pink yek..
al maklumlah ..anak2 pompuan..
hehehe
berus gigi 2 ketul..itu utk darin k...
darin suka gosok gigi n makan berus gigi ...
ntah mana dia campak berus gigi dia...
bekas kecik pink tu pulak utk letak susu kalau naktravel..
malas betul nak letak dlm compartmen bekas susu tu..
senang guna gni..tak beso takkecik..
senang nak travel2 dlm kl ni..
yg pink panjang tu...tongkat sakti kakak suri..
kata kakak..dah lama mama tak beli cam pari2..
pari2 takde...tongkat sakti ada..
hehehe
n last sekali beli hanger kecik budak2 ni..
rasa malas nak lipat baju darin..
so mari kter berhanger jer
senang keje mama pemalas korang ni..
hahha


total atas tu murah jer..
rm 10.30...
jimat kan...
hehehe

p/s: yes ..aku mmg penjimat orangnyer..tapi tak kedekut okkkk...tp utk diri sendiri yesss aku kedekut..even nak beli baju harga rm39.90 pk 2 kali...tp baju anak2 dara..selamba jer aku capai kat zara...tshirt sajo rm39.90..itu terus capai dua helai..tak pk panjang janji anak2 cantik n selesa..mak???huhuhu

1 ulasan:

Qhaifa Nur berkata...

lama dah tak shopping untuk diri sendiri...semua lebih untuk anak-anak..

murahlah...

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut