nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Jumaat, 25 Oktober 2013

tudung senget ni camno???


assalamualaikum kawan2..
dah jumaat kan..hoyeeeeeeeeeeeee
2 hari cuti...nyum2...
plan2??
nk cover tido ...n nak jalan2 sekitar kl jer..
nak jalan jauh2...kos tak brapa nak ada lah pulok...
huhuhu

klah..layan pic aku k...
aku pelik..tang pakai shawl jer..
mmg senget abis lah tudung...
lebih2 tudung ni...
tudung ni dwo tone...depan blakang leh pakai
so mcm tebal skit lah kain tu...
tp tulah susah betul nak dptkan muncung cantik kat atas dahi tu..
puas dah terbalik pusing ..tp still gitu...
takpe..yang penting harga dia rm15 jer..
hehehe


aku suka pakai shawl..
sbbnyer...murah okk...
heheh


inilah muncung yg kemek n senget tu..
huhuhu



kan..senget benget kang tang kat dahi tu..
dah lah tak pakai make up..
jap g aku make up...
muncung shawl aku out hari ni...
oklah..nak wat keje..
bos tarak pun kena wat keje jugak..
lunch hour nak g pasar jumaat kat utm..
nak cari shawl...ala..murah2 jer..rm10 jer pun 
hehehe

p/s: plan nak g pusat sains negara..dkt ngan umah tapi tak pernah g...lagipun masuk situ free kan??eh ke kena byr???

2 ulasan:

Qhaifa Nur berkata...

kalau pakai inner magic cantik kot...tak sabar nak beli..

bawa baju mandi anak-anak..bawah pusat sains tu ada kolam mandi...tak ingat juga bayar tau free ha..ha...

NM03 berkata...

yg dua layer tu mmg susah nak bentuk buat muncung mcm ko nak tu beb

ada lebih baik ko pakai inner.. dan lekapkan tudung kat atas inner

aku pun penah buat, mesti tak jadi... melainkan ko bebaskan tudung tu, tapi kena pakai inner neck ttp leher lah

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut