nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Jumaat, 19 Julai 2013

kasi orang terliur je budak ni tau...


morning uolss...
hari ni suri tak g skolah..
tgh melepak tu membebel sebelah meja aku..
hajat di hati nak cari baju raya dia lunch nnti..
so dok diam2 kat ofis yer kakak...
lunch kter kuar...

starting ramadhan...kakak suri ni mmg aku ambil awal skit..
seawal 4 ptg jer aku dah g ambik..
sbb 4.30 aku dah balik kan...
ala school felda kakak pun sebelah ofis jer..
start kete g ambik jap..hehhe

so lepas ambik masuk ofis balik..
iyerlah awal lagi kan ...punch out kan 4.30ptg...
masa lepak2...inilah keje kakak suri


minum babak milo ais..
aduh abis satu ofis dok terliur2..hahaha..
dahler seksi ....


budak ni mana makan saman..
tang tu nak babak (botol) tang tu jugak nak..
so layan jer lah...

p/s: minta ampun ler kawan2 kalau terliur..tp apalah sgt.budak ni baru 5 thn jer pun..
hehehe

3 ulasan:

shark berkata...

hahah..
nk kene saman suri nie..

lieyalatif berkata...

takpe suri...kak mia n kak mija yg darjah dua n satu tu pun still berbotol lagi...ekekekeekk

hepy weekend dear!~

lizz berkata...

hehe comel...minum milo ais sambil main game ek..

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut