nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Isnin, 29 Julai 2013

group cucu cicit wan sarip


assalamualaikum....
gud morning kawan2...
ceria kan anda2 sumer hari ni???
of course ceria kan...
sbb confirm korang dah setel beli baju raya anak2..

aku??belum abis sepenuhnya lagi..
kira ada lagi nak dibeli...
itupun baju mak pak n t-shirt anak2 je lagi...
klah..
mari kter melayan menu anak beranak cucu cicit wan...
ktorang ni..pok2 saudara..mok2 saudara..anak2 saudara..ada create group kat whatsapp..
grup cucu cicit wan sarip...
so..tiap2 hari ada jer menu di tayang...
jom tgk..



ini menu aku ntah hari apa...
bt tomyam seafood..ayam goreng ngan telur dadar je...
terus makcik aku cakap aku byk berubah lepas ada anak..
ayoooooooo...mi selalu masak lah...cuma takde lah nak tayang sokmo kat whatsapp...hehehe



ini lauk umah nenek aku...siap ada kerabu mangga lagi..
hehehe



ini aku tak sure...
nampak mcm kedai...hahaha
sapa punyer pun tak tau..




ini lauk cousin aku di cheras...
makan dua orang tapi mengalahkan mcm nak makan 5 orang..
eh cousin aku ni berbadan dua..myb sbb tu lah kot...



ini cousin aku gak...
dia keje kat restoren...makan lauk beli je lah..



ini lauk orang miskin berbuka..
makcik2 pakcik2 aku ni ada2 jer kan..
singgang tu aku tak tahan tgk..



ni lauk umah nenek aku lagi..
budu ada tempoyak...oh sedapnyer..



ini lah rupanya..
mmg kalau makan ni confirm kerat jari..paling busuk 2 kali tambah nasi...
hahaha



p/s: tak sabar nak balik kampung..skrang ni group cucu cicit wan sarip sibuk dok post gambar2 baju2 raya lak..hahaha..

Published with Blogger-droid v2.0.10

2 ulasan:

lieyalatif berkata...

meriah ko segala lauk pauk...

betul tu emy...dah ade anak ni mmg dtg rajin tu otomatik..seboleh2nye nak masak peberet anak2 kan...

NM03 berkata...

baguih la bos mu... mcm tu la baru kita respek sbb tidak menilai dari salah yang baru dibuat.

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut