nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Selasa, 9 Julai 2013

buat aku tersenyum


morning kawan2...
dah breakfast ke???
pagi ni murah rezeki betul...
puan dana kter bawak mee rebus..
so melantak mee rebus je lah...
nyum2...

meh lah layan gambar2 anak anak dara aku ni...
kadang-kadang terasa menyakitkan hati gak..
tp pada masa yang sama...
membuat kan aku tersenyum sendiri...



ini budak yang baru umur setahun 4 bulan ni memang byk peel nyer...
kalau jumpa si darin ni sume tak percaya umur baru setahun..
iyerlah ..anak2 aku sume nyer size beso2 mcm mama papa dorang ...
hehehe
budak ni jangan ko nak bagi makan bersuap...
nnti siap berpaling n geleng-geleng tak mo bersuap..
sume nak bersuap sendiri...
pahtu ada lah agenda nyer...
itu gambar atas makan ice cream...



khusyuk dan tawadok betul kan...
ni kalau angkat suruh mandi mmg mengamuk lah..
sbb tu aku biar jer..
sampai lah dia rasa rimas sendiri..




kter tinggal citer adik...
kter citer pasal kakak lak...
kakak ni mmg kat umah kerja menari lagu2 princess sophia tu..
mmg siap aksi filem muzikal dah...
mmg minat ke muzik kakak ni...
ni skrang sibuk dok usha2 gitar papa lak...
ada gaya tak kakak suri main gitar???



beso gitar tu kakak..
nnti kter cari gitar kecik utk kakak yek..
plan tunggu kakak beso skit mmg nak antor kelas muzik..
piano tidaklah...myb gitar ni lah...
piano kami tak mampu lah pulak..



ni video takde sound lah pulak..
kakak n gitar papa...

p/s: yahooo..esok posa..malam ni nak sahur lauk pe yek???

Published with Blogger-droid v2.0.10

2 ulasan:

♥ Wina ♥ berkata...

comel dua beradik nih!

my anak bujang tu pun sama dgn darin..berlagak nak makan sendiri tp lebih byk yg bersepah ehehehee

Fieda Zan berkata...

daging masak merah

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut