nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Khamis, 11 Julai 2013

jem teruk...sampai umah kul 9.30mlm..ketar kaki aku


alahai..
apa lah nasib aku semalam...
betul2 menduga aku di first ramadhan...
balik keje 4.30 ptg..sampai umah 9.30 mlm..
huhuhu

kelu lidah aku bila sampai kat mrr2 kepong tu...
tgk berderet kereta...dlm hati mau berbuka dlm kete..
ermmm...seperti diduga..mmg berbuka dlm kete..
itu pun berbuka dgn cekedis suri..
telan jugaklah aku..
tp tulah perut tak lapar..
tp nak minum air..air lak takde spare dlm kete...

dok dlm kete lama2..
mmg menduga iman betul..
tgk keliling..sayup jer..
ramai yg jem bersama2 aku semalam..
redha dan tawakal jer 



aku dah tak ingat ni kul brapa..
tp aku sekat jem..mmg betul2 aku dok blakang kereta wira ni...
nak ke kiri tu..takut lah pulak..kan nak ke kanan balik org tak kasi lak kan..
so maintain jer lah lane ni...
cerah lagi kan..



still setia dok lane ni.. n belakang kete ni...
masa ni mcm2 lah pk...
apa lah nasib g lalu mrr2 ni..
baik aku lalu jer 3 tol tu...
huhuhu
tp nasi sudah menjadi bubur...
mrr2 ni mmg takde susur2 dah...



see...
still blakang kete wira ni...
ada lah sebuah kete wish putih..
yang kt dlm gambar tu..
dia lalu tepi kete aku..dia tanye aku nak bukak ke..
siap tunjuk air kotak..
nasib aku dah bedal cekedis suri..
tp baguslah pakcik ni..
pakcik ni ngan anak2 dia kot..
sume kete dia tanyer..prihatin kan..

klah...moga2 perjalanan balik hari ni smooth ...
nak balik masak...hari ni nak makan simple2 jer..
mee hoon goreng utk aku n utk pokden siakap limau jer...
senang...

babai...

p/s: kepala stil blur..kul 10 kena tido jap ni..huhuhu

Published with Blogger-droid v2.0.10

1 ulasan:

inazamri berkata...

org2 dok belah KL mmg kena ada spare makan siap2 dlm kereta time bulan posa ni.air kotak roti kurma cadangan akak.time bulan posa semua org nak smpai rumah cepat

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut