nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Rabu, 17 Julai 2013

hari biasa aku takut...tp time posa yesssssssss aku suka....


salam petang rabu kawan2..
hari ni mata aku bersinar-sinar jer...
selalu-selalu kalau aku g kursus memang kuyu...
tapi hari ni segar..sbb g kursus..penceramah bercakap..aku pun sibuk bercakap...
sibuk bercakap ngan puan dana..
hahaha..ada geng menyembang...tup tup dah abis kursus..
eh tak abis..break je kejap...

klah..apa benda lah yang hari biasa aku takut..
tp time posa aku suka bangat...
hahaha..
layan gambar k...


ko nampak tak apa yang pelik kat kabinet ofis aku ni..
hahaha..ada penimbang kan..
orang suruh letak fail2...aku g letak penimbang aku..
pedulilah..tempat aku kan..
hari2 biasa...penimbang tu dok lah diam situ..
tapi


tapiiiiiiiiiiiiiii
time posa..hari2 aku timbang...
lalalalala..
hari2 ada turun berat..mestilah aku suka...


5 hari puasa turun 2kg..best..
pastu hari ni timbang lagi..turun setengah kilo...
hahaha..suka2..kan best kalau puasa jer setahun...
hahaha


tp korang jgn harap lah nak tau berapa berat aku..
kat ofis ni aku citer je brapa berat aku..
tp dlm blog...NO NO NO...rahsia 
hahahah

p/s: nak berbuka makan pe lah yer..dah buntu nak pk menu..huhuhu

1 ulasan:

lieyalatif berkata...

uihh ni bende wajib setiap wanita...hahaahaah...tapi aku tak reti pakai weight scale gini...aku suke digital punye...diri2 jek dah kuar nombor....agak2 naik mule laa hetnak2 kaki geram ekekekeekk

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut