nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Isnin, 1 Julai 2013

hari sabtu kami


morning uolllsss...
apa khabar hari ni???
sihat ke?demam ke???
harap2 korang sihat lah hendaknya...

cam biasa hari isnin hari nak citer2 pasal weken kami..
kter mulakan dengan hari sabtu yer... 

hari sabtu...
dalam kul 8.30 pagi gitu....
aku dah mula masak utk lunch...
masak simple2 jer...
ayam masak merah...
sabtu kan ada match trw vs jdt
ala..yang trw menang tu..
hehehe

masak pagi2 tu bukan pe..
senang kasi perut pokden penuh sblm g tgk bola..
pokden ni kalau tgk bola final, kul 12 dah g stadium...
itu pasal aku masak terus utk lunch...
tp syg..aku tak snap pun lauk lunch terus
hehehe...

jadi doklah kami 3 beranak kat umah...
nasiblah aku mmg jenis perap umah..
tak heran sgt setakat nak kuar ...
dok umah layan tv n tido lagi bagus..
hahaha


ptg tu...iyerlah cian lak kakak suri..
so bt murtabak maggi utk kakak suri...
ini je bahan yg ada...


budak ni lak ...bantai tido jer..
mcm dia lak yang seminggu bekerja..
konon2 weken balas dendam lah...
dah maghrib still tido..
terus aku gerak wei...
kan malam tak tido lak anak aku
huhuhu

itu jer lah nak citer..bye...

3 ulasan:

lieyalatif berkata...

aku pun kalo dtg mood malas nak kuar pi mane2 mmg awal2 pagi aku dah start masak mcm ko...boleh lepak awal depan tv ehehehehehehe

alamak, aku teliur tgk murtabak megi tu wey....

NM02 berkata...

masa trw lwn jdt, ade kenduri sambut puasa, habes tahlil, terus bukak tv noks. elok je bukak, terus gol! hahaha... jadiknya tak rasa ralat la sangat kan. janji nmpk cemana leh masuk gol. hahahaha...

lizz berkata...

samala kitersabtu ahad duk umah jer...masak2 laya tenet tdo...bestnya...kakak suri makan mertabaj maggi tu sedap sara pun suka makan mertabak maggi

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut