nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Selasa, 17 April 2012

wedding 'angah'


salam..
sabtu hari tu..
kami anak beranak ada attend wedding 'angah' di masjid menjalara...
dan 14hb tu jugak darin cukup 2 bulan..
hehehe

meh layan picture mengarut kami...
jap2 sapa 'angah'?
anak jagaan nenek suri..
masa 'angah' kecik..nenek yang mengasuh..
kira anak angkat dah ler..
hehhe


Photobucket

ini budak mmg baik bangat..
dikendong ribut hujan panas sejuk ker...
tetap tido..
kalu bangun pun nak tetek jer...
eehhehe


Photobucket

si papa sibuk ambik gambar mama..
si anak dara beso..sibuk merajuk nak pegang kamera..
lantaklah..janji picture muka slim aku kuar blog...
hehehe...darin?still tido..

Photobucket

konon2 pk nak make up bagai..
kobek2 barang make up non ado..
ntah mana ntah..
hahaha...
so tak de make up apa pun..
anak dara kecik tido..
anak dara beso main tak ingat dunia..
muka mama yang slim..tp badan tak slim...
hehehe


Photobucket

ini lah 'angah' nyer
selamat pengantin baru angah n rais..
sweet hubby...hehehe...

p/s: ada gak muka papa den...bukti aku yang belum slim...tengah menangis tak berlagu ...sok sok sok

7 ulasan:

lieyalatif berkata...

alah frustnye ko update gambar pakai photobucket yeak...tak dpt le aku tgk sebab kat sini photobucket diblocked......

try le buat mcm yg aku bagi info tu.....

mamasuri berkata...

ala sian nyer...hehehe

nnti aku study dulu yek yang ko bg info...

Bitt (double IS) berkata...

hi mamasuri...suri pon dah besar dahh...

selamat pengantin baru to angah :)

mie berkata...

lama2 nanti slim la balik..
eehhehhee

norhidana berkata...

wahaaa dh selim la kwn ku ini... lama dh ko tak pakai jam tgn tu wei... wah2... nmpak berbeza...

ingtkan angah yg jaga suri...heheheh
baguslah darin diam je... tido je... good girl

Qhaifa Nur berkata...

memang makan masa sikit nak slim....

selamat pengantin baru....

Kamsiah berkata...

salam kenal tuan rumah...
hehe...org kata kalau kurus keding,suami tak bg makna..kalau chubby tandanya hubby bg cukup makan..

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut