nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Selasa, 3 April 2012

nasi goreng planta


morning uolls...
giler kentang..awal pulak aku update hari ni..
selalu malam2 aku update...
tp pagi ni terasa segar skit..
ntah mengapa..hehehe

biasalah rutin harian..
darin akan bangun menyusu pukul 7.30 pagi...
aku mandi2 siap..terus mengepam
then aku siap2kan papa den g keje..
mean iron baju n buat air jer...
hehehe

selalu2 aku sambung tidur...
sbbkan suri n darin pun still tidur kan..
tp hari ni suri bangun pulak...
buatkan dia susu..terus aku buat nasi goreng planta...
simple utk breakfast..janji kenyang n happy...


menu simple - nasi goreng plantan
tiada sayur..hanya bawang putih, planta n telur goreng...


xdelah sedap sgt..so so jer..



janji budak ni ada breakfast utk dia 
n janji dia happy aku buatkan breakfast 
n layan dia pepagi gni...
huhuhu


ini budak kecik keje mmg tidur..
menyusu kul 7.30 pagi...
pastu bangun kul 10 utk menyusu..
then kul 11 lebih baru aku mandikan...
pahtu sambung tidur..
darin akan bangun kejap2 kalu sakit perut utk kentut...
kalu tak mmg keje tidur..
malam lak dia tidur melainkan sakit perut...
tp usually sakit perut dia akan ilang kul 2 lebih..
so darin akan tidur lah sampai 7.30 pagi...
aku pun dah terbiasa kan rutin dia...
hehehe

panjang lak citer..
klah..rasa2 nak tidur2 ayam sampai darin bangun...
hehehe

p/s: aktiviti paling malas nak buat adalah jemur kain..basuh kain rajin jer...
huhuhu

4 ulasan:

norhidana berkata...

rajin kwn aku.... msti sedap tu...
alah2 bagusnyer darin... good girl senang mama nk jaga yek...
tp sian bab yg dia skt perut tuh

lieyalatif berkata...

untung ko emy, anak dare ko baik...selalu budak kecik ni ade peel die...ni baik jek hah..siap ko boleh buat bekpes, siap kan hubby gi keje lagi.....bagus2..darin jadi anak yg baik okey....

wey suri ni bile nak gi seklah balik nie....jenuh koo nak memujuk nanti ni hihihihi dah syok dok umah.....

pos le gambar tekini ko.....mesti dah slim ni...jeng jeng jeng...tapi takpe ko, nak slim bukan senang, 9 bulan kumpul lemak....kene sabar sikit...aku pun take time gituuu...

mamasuri berkata...

dana:rajin ke>>>?setakat nasi goreng bodo boleh lah..itulah darin..hanya sakit perut tu jer yang mengganggu...

lieya: itulah...darin ni baik skit..takde peel..even pampers pun relaks jer aku biar sampai penuh..slim???hahaha...takde maknanya...hari tu turun dah..ni tak taulah..dok umah ngan suri asyik makan je keje..hehehe..takpe2..slow2 kan..susah2 g jer mayfair..hehehe

♥ Wina ♥ berkata...

nasi goreng cincai macam tuelah yang sedap :-)

salam kenal..

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut