nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Selasa, 24 April 2012

kakak suka mengusik adik


haaa...
ni nak citer peel kakak suri ni..
aduh pening aku..
nakal membuak2...
pastu ada jer nak mengamuk..
sume benda nk cepat...
kalu lambat bising menangis..
tension mak tau

skrang aku kadang2 tak koser nak layan si kakak suri ni..
yelah...layan lebih2..darah tinggi aku lak yang naik..
so aku biar jer dia buat apa2..
kalau melampau sgt..
rasa lah kecubitan di peha...
hehehe..giler jahat aku kan...



actually kakak suri ni sayang sgt adik dia ni..
cuma kan..adik dia kecik lagi..
dia tak reti nak soft2 ngan adik dia..
kalu suri cium darin..abis air liur melekat kat muka darin
n confirm lah si darin pun rimas kan..


hari2 nak cium adik dia..
hari2 suri bercakap ngan darin..
tau apa suri cakap..
'darin dok diam2 yek..nnti besar baru main ngan kakak'
itu ayat skema..
ada lagi ok..
'adik..nnti kte mandi kolam kat hotel'
ini ayat suruh aku bawak dia tido hotel...tp umpan adik dia..
eh ada lagi..
'adik..nnti kte g i-city main luncur salji...adik suka tak'
hah..ni ayat penyata suruh aku bawak dia g i-city...
byk sungguh wishlist si suri kalu bab berjalan2..


hah ko tgk..
adik suri dah nangis..
kadang2 aku suruh si suri ni tgk2 kan adik..
tp suri mmg tgk sungguh..sambil2 cium satu muka darin..
si darin lak pantang ada kakak tepi..
mesti nangis..

oh gnilah adik beradik kan...
buat apa pun..sebenarnya tanda sayang..
eh...tetiba kan rasa nak beranak lagi..
sbb suri cakap..dia nak adik byk2..
boleh?
jawapan aku..tungguuuuuuuuuuuuu
hahaha

p/s: lama tak timbang..rasa mcm naik..sbb asyik makannasi jer ni..bila lah korset nak sampai ni..hehehe


5 ulasan:

lieyalatif berkata...

hahaahahah....tegelak2 aku bace emy...gile suweet si suri....nakal2 die tetap ade sayang kat adik die kan...gile comey koooo....pandai die sayang die adik die.....

mcm dayyan le ko, kalo mija kat sebelah die mmg konpom die malalak tapi kalo si mia kat sebelah die okey jek...siap gelak2 main2 lagi...mmg nampak noo si mija tak masuk ngan dayyan hahahaahah....

bagus tau amalkan korset...aku ari2 pakai kecuali tdo hahaahahaha.....3-4 set korset aku ade.....tapi satu tips aku bagi kat ko....mule2 pakai mmg ko tak selesa..rase sengkak la, nak muntahlaa, pening la...tapi ko kuatkan semangat n tahan yeak....byk pengorbanan kalo nak figure badan dulu....ape2pun aku sokong ko...

norhidana berkata...

heheheh... kakak suri tak sbr nk main2 ngn adik dia tuh...
musti dh kurus selim kwn aku nih... aku gk yg naik mcm kene pam2... aduhla

mamasuri berkata...

lieya; peel anak dara baru dpt adik..gitu kot...dulu2 masa aku jd penari..korset mmg peneman atas pentas..kasi montok n gedik..baru cantik n vouge...hehee

dana: takde kurus slim nyer..berat naik wei dok umah..asyik makan nasi..asyik lapo jer ..aku kan bf..huhuhu...
xpe2 kte sama2 diet kt ofis nanti..ahaks

LYAfrina berkata...

agaknya kakak suri geram kat adik... dia usik2 sayang tu kan

CuTeMiUt78 berkata...

hik..hik..hik.. tomey2...

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut