nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Khamis, 19 April 2012

spectra dew 300

Photobucket

ini pam yang banyak berjasa buat aku..
thank you puan dana kerana menjual nyer dengan 'credit'..
hehehe


jadual mengepam aku?
malu aku nak citer...
dulu rajin gak buat 3 kali sehari..
skrang..aku mengepam waktu pagi jer..
sbb time tu mmg best mengepam..
tp sekali mengepam dpt 5oz jer..
kira ok lah..
aku pun tak rush ke mana pun..
huhuhu

p/s: hati meronta2 nak avent...huhuhu
p/s: sibuk baca pasal pengendalian ebm di rumah pengasuh..huhuhu

3 ulasan:

lieyalatif berkata...

spectra dew ni comel....mule2 kuar aku pun bekenan sbb bulat2 n pink...tapi dah beli spectra 3 pakai jek laa hihihih....avent pun ade so boleh le standby kalo nak pakai manual.....

selamat mengepam beb!

norhidana berkata...

den gaji nnti ko mintak lah avent yg manual tu beb... huhuhi....

AdiaLuze berkata...

Assalammualaikum ..

Teringin punya pengalaman seperti ini juga .. =.="

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut