nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Jumaat, 13 April 2012

limit storage...

seriusly aku mmg zero ttg storage2 ni..
lebih2 aku bukan pakar blog pun
pakar tulis n letak gambar jer..

so sesapa leh citer tak..
aku nak upload gambar..tapi takleh sbb dah lebih limit..
bagitau lah..
byk lagi gambar nak upload kt blog ni..
hehehe

3 ulasan:

norhidana berkata...

aku lg lah tak tau...sejak bukak blog tu tak penah aku tukar lg wei heheheh

~ataicha~ berkata...

buka akaun photobucket.com store pic ko kat situ ambik link dia pastu guna dlm blog ko..

lieyalatif berkata...

ko bukak link yg aku bagi nie....buat care nie...lagi senang...aku dah siap2 buat 3-4 author lagi tuk blog aku so takde la nak risau2 blog limit ke ape....

http://littlestoryfromlittlefamily.blogspot.com/2010/11/tutorial-add-author.html

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut