nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Jumaat, 6 April 2012

hai..nama saya darin


salam makcik2..salam pakcik2...
nama saya darin safiya..
ala yang kakak saya nama suri dalisa tu..
yang nakal tu..
meh saya nak citer..


saya nak citer..
skrang saya dah pandai bukak mata...
dah pandai cari nenen mama saya...
hehhe


walaupun bukak mata..
tapi sekejap je..sbb hobi saya adalah tidur...
tak macam kakak saya...
kakak saya 24 jam jer main...
tak penat ke kak suri?baik tidor..


see ..sempoi jer saya landing atas sofa mama saya..
siap mama saya alaskan dengan kain batik..
takde kain yg comel2 skit ke mama?
saya ni nak masuk tenet..


ini lah kakak saya..
jangan tak tau..kakak saya suka ambik gambar dia sendiri..
agaknya dia boring teman mama cuti 3 bulan..
rindu nak g school kot...

p/s: hehehe

3 ulasan:

lieyalatif berkata...

comel darin...ade iras suri...ye laa dah adik beradik namenye kan...

semangat aku tgk darin emy....comey2...geram jek....siap le pas ni dah start mkn sure paha ngan lengan berketak2...aku suke tgk tangan n paha budak berketak2 nie...geram nak gigit2 jek rase....

norhidana berkata...

geram nyer nengok si darin... dh mcm patung michelline hehehehe....

bolat mata ek.... pandai cari nenen yek...good girl

wahida berkata...

ya Allah!! comel giler anak ko ni emy oiiii...buat aku rasa nak cium2 je...

lama tak singgah sini...ko sihat??

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut