nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Khamis, 26 April 2012

ais krim malaysia vs ais krim batang


kakak comel ni mmg kesian..
dah 3 bulan memerap dlm umah..
hari2 memekak nak g school..
baru tau apa effectnyer tak g school kan..
hehehe

ni tengah menikmati aiskrim malaysia..
gitu yek nama aiskrim tu?
aku panggil aiskrim batang jer..
jgn korang pk ke lain sudah...

p/s: malam ni malam jumaat...hehehe...tp aku posa lagi...lariiiiiiiiii

6 ulasan:

inazamri berkata...

akak pggil aiskrim malaysia.Anak2 selalu beli aiskrim ni coz maknye malas nak buat sdiri hihi

norhidana berkata...

vote utk ice krim malaysia... sbb kt melesia je ada...

*cis, dia yg mengatal lari lah

lieyalatif berkata...

hahaahaha...siap tulis puase lagi tu...yeke puaseeee tu emy...kang kene goda ilang dah puaseee tuuu ekekeekekek...

ye la ko, die rindu nak jumpe geng tu.....takpe2, tak lame lagi jek dah nak gi sekul kan....

wahida berkata...

amboi ko...sempat lagi buat aku tergelak baca p/s ko tu...haha..

CuTeMiUt78 berkata...

salam singgah sini..
dah bersalin ya...??
akak panggil eskrim m'sia..
oopsss.. ayat akhir tu.. kemain lagi aaar

Mooniqueen berkata...

Hai Salam perkenalan... Selalu panggil eskem malaysia je.. Kebetulan ofismate pun rajin buat, dia bwk dtg ofis...memang sedaplah mkn time musim panas ni..

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut