nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Jumaat, 20 April 2012

ini lah ubatnyer...

Photobucket

salam pagi jumaat...
ahh sekejap jer masa berlalu ...
lagi 2 minggu aku masuk ofis...
huhuhu


kan aku ada citer..
yang aku kena sembelit bagai kan..
so inilah ubatnyer...

makan tiap2 pagi..sebiji jer..
aku ni culas makan buah..culas makan sayur...
terpaksa lah ni...

p/s: tq mah sbb bgtau aku..actually aku dah tau..tp cam bodo jer tak tau...sbb aku mmg culas makan buah..
p/s: so papa..sila lahbeli buah oren utk bini mung yang culas ini...huhuhu

7 ulasan:

lieyalatif berkata...

buah oren mmg bagus ...sebab tu mostly kat spital lepas kite bersalin sure ade oren dlm menu kite.....

tuk diet pun bagus gak ni wey heheeheh...aku pun dulu sembelit gak emy mase mule2 pantang...menangis2 nak berak hhuhuhu....ngeri bile diingat2kan balik...

inazamri berkata...

kena la ada stock buah oren selalu kat umah.Mcm akak ni mmg kerap sembelit dulu tp selepas amalkan Jamu Ratus Warisan ok la pulak...kiranya membuang hari2 tanpa sembelit dah hihi

Raz Veinz berkata...

Skang dah xbleh mkn limau, ngilu gigi, syukur la kepada yang masih lagi diberi nikmat untuk mkn buah limau :-)

norhidana berkata...

ahak2... ko tu mmg... suri pun suke mkn buah ko je tak mkn buah... mmg nk kene babap montot tuh

Mrs. Norrie berkata...

selamat menjalankan tugas tak lama lagi....

salam ukhwah..
jom join contest mudah saya, hanya dgn meneka gambar sahaja dan anda berpeluang mendapatan sehelai pakaian untuk anak anda (lihat lihat diblog saya untuk hadiahnya)...

click untuk join contest
http://asranorrie.blogspot.com/2012/04/teka-dan-menanganda-dpt-hadiah.html

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

hehe...kalo kene sembelit...ya hampun...so miserable!huhu...

Qhaifa Nur berkata...

sembelit memang menyeksakan kan...kan nasib baik jalan untuk selesaikannya...

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut