nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Khamis, 30 Jun 2011

rutin pagi sekarang


bila korang tgk apa pil yang aku makan tiap2 pagi ni...
confirm korang dah tau kan..
so kalau dah tau..paham2 je..
aku tak nak annouce lagi..
sebab awal sgt...
apapun syukur dgn rezeki yang diberikan...
alhamdulillah

aku seriusly memang culas makan ubat..
dulu makan pil colour pink tu jer..
kali ni tak start lagi...just asid folik jer...

p/s: tiada alahan lagi setakat ni..cuma aku takleh tak makan dlm masa 2 jam..confirm lembik semacam...muahhhh


2 ulasan:

zee berkata...

Tahniah Emy..

mamasuri berkata...

zee: thankyou...

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut