nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Jumaat, 10 Jun 2011

aku mau hazama yang menang


seriusly aku cakap...
if hazama takde lah dalam AF9 ni..
memang confirm aku tak tengok...
dah lama aku aim si hazama ni..
suara sedap giler..
cuma luck jer takde...


setakat rumah kaca diorang tu..
kalu aku giler sgt diorang..hari2 pun leh g sana..
tapi mak tak kuasa ok..
mak tak giler glamour..
hahaha
itu gambar terserempak hazama tgh interview..
wa ambik gambar lu tu hazama..
dengan penuh muka tarak malu..


nampak tak kat cermin tu..
nampak plastik putih tu..
itulah aku..
tp hazama ni tak best..
tak mesra alam pun...
dik ..cuma jadi mesra alam skit..
akak ni muka tak malu ambik gambar ko..
ko bt bodo jer..
sabor je lah


see ...gambar blur2 pun aku letak..
ini kalau aku bgtau ma aku confirm melompat katak...
ma aku minat giler hazama ni..

p/s: so secara conclusion ...ko memang ada bakat lah dik....akak memang suka ko..bt elok2 final yek...kalau ada rezeki adalah dik...
p/s: insyaallah akak undi ko..(tetiba jadi kakak angkat)...kalau ada credit lah..hehehe

1 ulasan:

norhidana berkata...

bnyk gk ko amik gambar hazama ek, tp tak dpt amik gambar dpn ek... itulah kene belajar PR lg bdk ni hehehe

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut