nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Selasa, 14 Jun 2011

jalan jalan ke ikea


ini citer hari sabtu hari tu...
kan sabtu tu ada game kelantan vs terengganu..
ala yang ganu menang last minute tu..
hehehe

papa den n adik bongsu aku g stadium..
so aku, ma aku, adik aku no 2 n suri menapak ke ikea..
jalan2 pusing2..
ma aku ni suka sgt g ikea..
hehehe...


budak comel ni leh lak tidur dalam kereta...
al sudahnya..mendukung bergilir aku ngan pakngah suri...
stroller tinggal dalam kete aku...(papa den bawak kete aku g stadium)
so inilah natijah nyer
nasib baik kat ikea ni banyak sofa so leh lah sekejap2 landing..
nasib baik aku tak letak atas katil jer...hehehe


ko nampak telinga aku tu..
ada subang dua bertindik..
nnti2 aku citer yek..
ini ala2 koyal ada meja ofis kat umah okkkkk


memang cantik ID id kt ikea ni..
pusing mata aku..
kalau pindah umah sendiri..memang budget kena round2 lagi ikea ni...
hehehe


budak comel bangun dari tidur..
tgk2 atas katil cantik dah...
hehehe


termenung..
first perkataan kuar dari mulut suri..."cantiknyer"


walaupun bilik ni kecik..
tapi bila dah diisi dengan katil n almari ikea...
nampak sume jadi lawa n modennn


pakngah idam nak cermin dalam bilik dia lah tu.
diajak nyer suri ambik gambar..



lagi..


suri yang excited...
meja macam tu suri ada 2 biji kat umah..
tapi mak pak buat jadi cofee table dulu...
warna itam..ahaks..
tapi dah tak buat cofee table...sbb aku dah beli the real coffee table dah...


excited tgk mini kitchen...
serius cakap..if ada kat umah aku ni..
confirm aku ngan suri hari2 main...
dulu masa kecik2 pakai periuk belaga ma aku jer..
tp budak zaman skrang siap periuk2 real punyer



suri pemalu...
aku jer yg tak malu..
ajar suri main masak2 kat situ..
tergelak aku...
abis sume kabinet aku bukak...


see..omaknyer yg excited...


tak sempat g cashier..suri dah mengamuk2 nak aiskrim..
so satu aiskrim utk suri


nenek yang sporting...
ikut je ktorang...

p/s: suri skrang berada di kuantan..dikidnap oleh nenek n atuk...mak pak tengah meroyan kt kl ni...
papa den sibuk dok menghitung hari nak balik kuantan...hahaha...

2 ulasan:

norhidana berkata...

aku dr aritu idam nk gi pusing ikea sblum pindah umah tp mcm takde can dh... sbb skrg mcm dh tak larat nk pusing2 ikea tu... ayak

sbr yek ada lg 3 hari sblum blik kg

Just Call Me Bitt berkata...

hehehe maknanya cofee table kite serupa la...akekkekee ;)

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut