nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Isnin, 6 Jun 2011

main layang-layang @ pantai Bagan Lalang


jauh ok ktorang pergi main layang-layang...
hehehe
alkisah hari sabtu hari tu...
bapak lah boring dok umah..
tetiba datang idea papa den nak ke bagan lalang...
dalam hati aku best jugak..leh pekena ikan bakar kan..
hahaha..harus ingat makan jer keje...


first time jejak kaki kat bagan lalang ni..
jauh ok nak ke sini..
dari SD lalu nkve terus ke sepang...
leh tahan jauh..macam nak ke PD jer rasanya..


sampai2 terus beli layang-layang gambar mickey mouse..
harga layang-layang RM18 + tali RM18 = RM32.00 ..
mahal gile rasanya...
rasa nak buat sendiri jer..
tgk tu pak ngan anak dok sibuk main layang2


dah nama kat pantai kan..
tak sah lah kalu suri tak excited tgk pantai..
tukar baju suri terus g pantai...
suri sibuk main pasir ngan air..
pok sibuk layan layang2..
tapi pelik lah pa...layang2 senget jer naik kan..


ok..aku lak test main layang2..
ok gak lah...tapi asyik senget jer keje ...
hehehe

p/s: nnti sambung..picture kurang cantik..gelap jer..esok lah aku tayang lagi gambar..nak suruh papa den photoshop skit..hehehe

2 ulasan:

norhidana berkata...

mana gambar suri main layang2? aku asik tgk mama ngn papa nye je yg syok layan layang2 heheheh

Just Call Me Bitt berkata...

yer yer mana suri?? akekekekeke wow mahal meh rm32...memang ker?

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut