nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Rabu, 15 Jun 2011

happy meal di tengah malam


susah betul yek nak faham perasaan budak umur 3 tahun
sejak kebelakangan ni asyik nak moody jer..
suri actually hari2 dok bebel kat aku  nak ke school..
tapi tulah..baru 3 tahun kan..
but maybe mak pak akan penuhi permintaaan suri july ni...
sian pulak ngan suri...
boring kot dok umah pengasuh..
mungkin nak environment baru...


ini ayam seketul ngan fries utk suri..
waktu ni lebih kurang pukul 12.30 tengah malam
kebetulan papa den balik tgk bola..
terus dibeli happy meal ni coz anak dia tidur kul 1.30 pg tgk kartun...


see ...
makan2 sambil tgk kartun...

p/s: aku kalau boleh nak jer suri duk umah pengasuh sampai hujung tahun..sebab thn dpn leh terus masuk tadika 4 tahun..tapi dengan peel suri ni...aku terpaksa lah antor juga dulu...3 tahun di taska/playschool..kat mana??sri comel di sri damansra kot...coz situ jer yg aku nampak...hehehe

4 ulasan:

NM02 berkata...

yu, sori la... ai blom pos lagi fm yu tu. hehehe... igt nak buat b4 bercuti hari tu, tak sempat jugak. ni tgh cari masa utk pos yu punyer ngan pemenang GA hari tu. sabar ye..

yu dah buat ke GA gambang tu? ai ada lagi dua vaucher, rasa mcm nak buat GA, yu kesah tak? hehehe

norhidana berkata...

best tu lyn hepy meal mlm2... ko takde ke mi? suri sorang je yg den belikan... heheheh

suri tu kn nmpk matured, dia dh nk belajar kn
takpelah antar taska pun, lgpun ada masa main ngn belajar kan... msti suri tak bosan

zaidah berkata...

bleh tak auntie mintak skit kak suri...yum..yum...yum

mamasuri berkata...

nmo2:sy ada lagi voucher tu...dpt yg baru tapi expired 30 jun jugak..if nak bgtau yek..sy tak bt kot..myb nak tunggu next voucher...
dana: memang layan..den suruh aku kongsi je ngan suri...huhuhu....aku kan diet..
zaidah: takleh aunty..mama dah abiskan..hehehe

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut