nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Selasa, 3 Mei 2011

skodeng


salam petang selasa sume..
ermm..dah beberapa hari tak updated blog..
uishhh..rindu bangat sama ini blog..huhuhu
oklah..ni nak citer pasal hari khamis lepas..
ingat nak masukkan dalam blog..
tapi berukband tak byr lagi..
so slow bangat..


ini yang kami skodeng..
tetiba dgr orang dok melaung
keropok lekor! keropok lekor! keropok lekor!


nasib umah aku kat tingkat 2..
kalu tak dah lama aku turun beli..
macam2 style yek orang bisnes yek..


korang nampak tak keropok lekor dalam unser tu..
byk jugak..


aku leh skodeng tu sebab aku cuti hari khamis tu..
konon nyer cuti utk exam lah
rajin kan aku..hehehe


ini lak peneman aku utk study..
satu hari suntuk suri layan kartun..
buleh lah mama nyer study...

p/s: hampeh betul jawap business law..ke laut jer..harap2 pass..huhuhu

1 ulasan:

NM02 berkata...

naper tak hulur bakul ngan tali. tak payah turun beli kopok tu. hehehe

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut