nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Rabu, 18 Mei 2011

senget habis


ni kat tol kota damansara...
kete iswara ni accident dengan motor..
tak dapat nak imagine camner jadinya..
iswara ni senget abis...trak tunda tarik pun maintain tarik walaupun senget..
papa siap cakap..confirm meninggal

p/s: tanyer driver trak tunda apa jadi, katanya orang yang bawak motor meninggal??? driver iswara ok?

4 ulasan:

zaidah berkata...

dahsyatnyer sampai jadik macam tu.....

mamasuri berkata...

zaidah: itulah pasai...tgk kete pun saya dah gerun...huhuhu

AzMask berkata...

teruk ekseden tu

mamasuri berkata...

azmask: saya tak tgk actual accident..tp tgk yang ditarik tu pun dah seram...

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut