nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Isnin, 23 Mei 2011

jalan2 ke midvalley


oh dah lama tak lepak sini..
sekali sekala seronok gak kan...
sebenarnya teman papa den antor drawing kat ofis dia..
haruslah lalu midvalley baru sampai ofis dia..
maka sang isteri n anak pun follow ler...


sampai2 kat midvalley dah tengahari..
so terus g foodcourt bawah utk makan nasi kukus..
dah lunch hour ramai..papa ajak makan foodcourt atas..
tapi aku keras hati nak jugak nasi kukus..
hehehe..dapat ok..puas2..suri pun makan banyak..


papa nyer dah tau yang ada pameran kapal pirate of carribean ni...
so layan dok sini je lah..
sekejap jer..
lepas tu beli hadiah utk cousin baru aku..
lupa lak nak snap picture..hehhee


budak comel yang happy go lucky...
seronok yek dapat jalan2...


ini suri yang snap picture..
suri skrang memang rajin ambik gambar skrang...


termasuk lah gambar ni...
berpusu2 orang ambik gambar...
ada nampak pelik tak gambar ni???
hehehe

p/s: seronok suri..nenek, pakngah n paksu datang kl...tak seronoknyer sebab sekejap sgt...huhuhu

Tiada ulasan:

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut