nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Selasa, 10 Mei 2011

bercanda di pantai beserah

rasanya..kalau rasa nak ke pantai..
g pantai beserah je..ahaks..
orang pun tak ramai..nak mandi pun best..
hehehe


suasana kampung nelayan di pantai beserah
time ni dalam pukul 4 petang..
pak anjang n pak teh aku nak ke laut..
tapi korang tgk langit tu gelap..
so tak jadi pergi..
diorang ni ke laut suka suki je..
hobi katanya..
orang lain ada duit beli kete besar2..dia beli bot..hehehe


nampak tak rumah yang tgh2 tu..
itu port nak makan mee calong..
boleh tahan lah mee calong situ..
tp lagi best kalau dpt pekena mee calong tulang kat kg alor ladang
situ lagi terbaek wokkk


dua2 ni memang hantu laut..
suka bebenor..



sonok suri lari2..
dengan pokok kelapa melambai2 nak bgtau hujan nak turun..
angin kuat giler..tapi best ..nyaman jer


budak gedik yang comel..
tak kuasa nak bg baju mandi...
ko pakai gitu lagi real g pantai tau..
barulah cam budak2 kampung curi2 mandi laut..
(aku lah tu masa kecik2..hahaha)


aku lah yang ambik gambar x sharp ni..
yelah..anak dara sorang ni suka gedik tak duduk diam..
so muka sume blur..

p/s: stp kali balik kampung..slot main air mesti ada..kalau tak pantai beserah...mesti ke bukit gambang waterpark..
p/s: kitorang kalau g bukit gambang water park memang dpt harga less sokmo..eh dah naik yek harga entry bgwp yerk..

3 ulasan:

Isteri Encek Bard berkata...

comel jer kekecik dah pandai posing

Ujang9897 berkata...

mak ai..comelnya..=)

lama tak mandi pantai...

norhidana berkata...

seronoknyer tgk pemandangan kt beserah tu wei, pantai dia landai je best je nk jln2 gitu,,,
suke tul la aku

suri, standard lah kecik2 mmg antu posing mcm ko hehehe...

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut