nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Rabu, 4 Mei 2011

Benteng, Kuantan


kalau uolls orang kuantan confirm kenal tempat ni kan
ala sebelah pejabat Majlis Daerah Kuantan tu je..
tepi sungai tu..hehehe
tempat ni makin lama makin happening..
ingat dulu2..tempat ni memang ma abah aku tak bagi g..
tempat orang berendet..hehehe


as orang kuantan.mesti lah explore tempat2 kat kuantan kan..
dah lama giler tak lepak sini..
last lepak ngan pok den sblum kawen..
lepak2 makan nasi lemak...


since dah byk lampu dipasang..
so takdelah orang nak berendet..
itupun byk van jais berlegar kat situ..hehehe
gambar atas tu ..anak aku teruja tgk sungai n lampu2 kat jeti..
rupanya ada gak tour melalui sungai malam2..
tapi tidaklah aku nak join..
pok den takut naik bot tau..hahaha


cik suri yang sgt sporting..
saja jer kami kuar malam..nak kasi suri letih..
sejak dua menjak ni asyik tidur lewat jer..


big of me..now aku tgh usaha utk kecikkan mana yang patut..
perut ngan peha dulu kot..hehehe..
tapi malas exercise ..camnor???


suri : " mama, sungai ada fish..."


small jeti @ benteng...


inilah jiwa dan raga aku..
segalanya utk dua orang ni...
muahhhhhhhh

4 ulasan:

norhidana berkata...

benteng ni dulu tmpt aku penah merendek nih masa mude2time2 study kt uitm jengka dulu... mmg ramai giles belangkas kalu time2 ujung mingu gitu...
tp dh berapa thn tak pg ek,dh 9thn tak pg situ... msti dh makin happening kn
apa lah yg dibwknyer suri tuh duk pegang ke sana sini plastik tuh...

mamasuri berkata...

dana: hehehe..aku tak pernah berendet lak kat sini..hehhee..mmg happening wei..siap ada midtown..cantik ...

NM02 berkata...

yu, ai pegi kuantan mggu depan...

mamasuri berkata...

nmo2: oh ye ke? if nak g bukit gambang waterpark bgtau i yek...hehehe

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut