nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Rabu, 18 Mei 2011

hanya kami bertiga

sebelum tu nak wish lagi kat suri
happy besday sayang...muahhhhhhh
so semalam kan cuti wesak...
berkebetulan lak besday suri..
so kami celebrate besday suri kat kfc jejantas sg. buloh tu...
only kami bertiga...
no celebration party this year...muahh sayang

suri yang tak sabar nak tiup lilin...
kami hanya beli satu slice kek chocholate banana jer..
ini memang feveret suri...

papa yang sporting...
papa suri lebih suka sambut macam ni..
hanya kami...

papa beriya2 menyanyi lagu happy besday kat suri..
tersenyum aku..yelah anak dara sorang kan...

excited meniup lilin...

terus makan kek tu...feveret kan..
separuh jugak habis


suap mama...acara wajib..hehehe


cili sos pun nak interframe yek..


order kami hari tu


papa khusyuk makan...


licin ok...hehehe...

p/s: walaupun tiada party utk suri...tapi celebrate hanya kami bertiga amat bermakna..


5 ulasan:

NM02 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
NM02 berkata...

hepi beday suri, awak mmg cumel. untie geram nak picit2 pipi awak, tapi awak memalu plak mlm tu.. hehehe

ai dah guna tiket gambang tu. terima kasih banyak. ada fm utk yu, nak bg tangan ke nak pos?

Just Call Me Bitt berkata...

happy birthday suri...semoga jadi anak yg solehah dan sentiasa ceria...aminn

mamasuri berkata...

nmo2: hehehe...dah guna yek..seronok tak? nak pos pun ok gak..
bitt: tq aunty...insyaallah

mummy_adam berkata...

Happy Belated Birthday Suri! semoga happy n sihat selalu :)

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut