nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Selasa, 26 April 2011

my soul..love u


khamis lepas aku ada bawak suri datang ofis aku kan..
iyelah..nak tunggu sampai petang..
suri dah boring tahap gaban dah..
last2 jmp camera aku..
terus suruh aku ambik gambar dia..
layan


suri ni suka buat lawak tau..hehhe


love u sayang


muahhh


aku suruh suri lompat ni..hehehhe..kasi dera skit..


aksi tolak dinding


aksi kaki ke atas..


budak yang dah letih


stail cam nak aerobik je


inilah anak aku yang selalu happy go lucky...

p/s: love u sayang..nnti kte sama2 balik kampung yek jumaat ni..suri ni pun dah rindu sgt kat nenek dia..asyik cakap nak balik umah nenek jer ni..

3 ulasan:

norhidana berkata...

heheheh keletah budak yg tak reti duk diam....

NM02 berkata...

meh duduk ngan untie nak...

mamasuri berkata...

dana: itulah..camner lah kalu ada adik yek??
nmo2: leh je auntie..tapi takut auntie je tak larat nak layan suri ni..

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut