nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Selasa, 26 April 2011

murah ler


pamplet ni aku print dari carrefour nyer web..
ate suri pakai drypers dah skrang..
coz drypers lah yg ada size utk suri iaitu xxl..
n xxl dryper ni fit2 je kat suri..so pakai suri ngan drypers ni..
so far ok je..
usually beli kat speedmart damansara je..
32 kpg rm28.99..
but care4 rm31.99 utk 46kpg kot..
berbaloi2...

p/s: tapi semalam dah terbeli dua pack drypers kat speedmart..pok den ni susah nak g care4..mana yg dekat n senang je pok den ni...aku lak malas nak ke care4..nnti kan..konon nk beli drypers...pahtu aku beli benda lain lagi..dr nak jimat..lagi byk aku kuar duit..huhuhu

3 ulasan:

norhidana berkata...

heheheh... itulah dia... ko mmg gitu kalu gi care4 tuh dh siap2 bwk senarai brg pun asik terbeli lain je heheheh

NM02 berkata...

k4 pilihan ku... hehehe

mamasuri berkata...

dana: itupasai..demi misi utk berjimat..jauhlah care4 dari aku..hehehe
nmo2:oh ye ke..hehehe..selamat bersoping..

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut