nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Selasa, 19 April 2011

made in langkawi


eh dah lama rasanya tak g langkawi...
hehehe..aku ni muka cop kalu g kursus memang langkawi jer..
pernah satu tahun tu dua kali g langkawi..
tapi tulah ..duit tarak sgt nak soping..
ala kadar je..

ni cik puan dana kte ni baru balik kursus dari langkawi..
apa lagi ..adalah aku kirim sesuatu yang aku suka beli kat sana..
hehehe..


siap2 dibungkus dengan paper beg brown ni..
sebenarnya nak elak ramai tau aku dpt..
hehehe
jahat aku kan..


ini lah aku dpt..
yang aku kirim lipstik dior addict tu jer..
tak tau naper..itu jer yg aku rasa nak made in langkawi
sbb murah kot..eh sini brapa yek??
langkawi RM90.00 rm70.00jer..murah tak???
yang miniature versace tu..cik puan dana bagi..
juga ferrero, toblerani n coklat2 kecik tu..
kira byk lah aku dpt..hehehe..

p/s: ferrero tu nak wat makan umah..lain2 leh bedal kat ofis..liptick kena simpan elok..sbb lipstik2 aku yang lain telah selamat dikerjakan oleh suri..huhuhu..
p/s: tak lama lagi akan menyusul kursus utk aku lak..aku takmo langkawi..takmo pahang..takmo pd..takmo kk..aku nak penang..ok tak??hehehe...

5 ulasan:

♥ manje ♥ berkata...

salam ziarah

selamat datang ke pulau pinang =) ~

NM02 berkata...

bulan 6 nnt pi langkawi kali ke dua.. yey yey!!!!

mamasuri berkata...

manje: waaaaaaaaaaaaa...mcm iye2 je leh g ni..
nmo2: hehehe..selamat bersoping yek..

norhidana berkata...

ish2.. malu i tau...
ada lah skit2 je utk kwn aku nih
abis kalu ko kemana2 sntiasa ada je utk aku...

mamasuri berkata...

dana: malu pe....hehehe...itulah kawan kan..ahaks..poyo je aku..

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut