nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Rabu, 20 April 2011

Dior addict

okaylah...
kalau sesapa nak bagi hadiah kat aku..
ni aku bagi petua..
aku suka sgt lipstick made in Dior ok..
hehehe..
ini pun utk highlight bt pok den sekali..
(dulu bagi bobby brown..i pun suka gak...ahaks)


utk info uolls..ai skrang memang susah nak bermake up skrang..
kemalasan tahap gaban nak make up skrang..
tak tau naper..


aku ni pakai lah warna pe pun masuk jer..sebabnya?
sebab kulit aku tak putih ..n tak gelap..
so masuk je lah..
oren pun ok..hehehe


tahi lalat mahal di atas bibir..
auwww...


actually kirim puan dana beli dior ni kt langkawi..
sebab pe?sebab murah lah dari kl ni..ahaks..

p/s: aku ni segan lah nak g kaunter kat midvalley tu nak beli semata2 lipstik ni..so solution aku memang suka kirim kat orang belikan...hehehe
p/s: dalam byk2 lipstik..lipstik made in dior je aku appreciate n simpan baik..setakat avon, elianto, maybeline, silkygirl..aku main campak2..bagi suri main..hahaha..berlagak tak ingat...

4 ulasan:

NM02 berkata...

wow... munggilnya bibir yu..

buaya berkata...

salam ziarah

selamat dtg ke blog buaya dan jadi follower sekali k

mamasuri berkata...

nmo2: mungil ke?togel je tgk..hehehe..
buaya: dah lama follow..guna blog lama http://storyofsuri.blogspot.com/....suka follow blog u..byk benda leh tau..

norhidana berkata...

emy- hehehehe motip nk tayang bibir lah ni ek... ahaks....
ingt dior nih simpan elok2 dpt kt suri menangis la hehehe

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut