nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Ahad, 9 Januari 2011

sudah berlalu


kadang2 rasa..cepat betul masa berlalu..
dulu2 masa blaja..rasa lambat je berlalu..
tahun 2011 ni ..umur aku dah ke 3 series..
huhuhu..sudah tua aku...

anak dara aku pun semakin membesar..
bulan 5 ni dah 3 tahun dah wei..
bila lah si suri ni nak ada adik yek??
agak2 umur 7 tahun ok tak??
senang skit nak tlg aku jaga adik dia kan
hehehe

apapun2..tahun baru ni penuh dengan azam baru..
apa azam baru..secret ok..

p/s: oh aku still riso sebab aku di blog yang baru..harap2 korang jangan lupakan aku yek

Tiada ulasan:

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut