nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Ahad, 9 Januari 2011

kami ke i-city lagi


oh..pembukaan utk tahun 2011
aku terpaksa berpindah ke blog baru...
bukan apa..knowledge dlm blogging masih kurang
so utk menyenangkan aku..
aku just pindah je lah..

oklah..
utk pengetahuan korang
ini kali kedua menjejak kaki ke i-city..
ini pun tak rancang..
kebetulan icity ni dekat dengan bengkel kete papa den
so apa lagi


budak ni g mana2 memang happy go lucky..


muka puas hati dapat mengepow papa benda alah kt atas kepala..



cantik..



aktiviti mengepow kali kedua
suri memang suka mainan buih2 ni



tertonggeng2 suri tau..
hehehe

p/s: sory ye korang...harap korang sudi menyambung kembali membaca blog aku ni yek

Tiada ulasan:

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut