nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Ahad, 30 Januari 2011

Hospital Kuala Lumpur

jumaat adalah hari yang sangat mulia..
pepagi didatangi oleh seorang pemberita ofis
bercerita perihal orang lain
ok..aku dgr je..tapi ayat last aku bagi..
"ko ni tak baik..hari ni kan hari jumaat..nak kutuk2 orang ..kutuk hari isnin"
bagus tak aku...

then dalam jam 10 pagi
aku dimaki oleh bos ku yang sangap
tension nyer hati..
telefon puan dana..tidak berangkat..
aku bawa diri ke JJ AU 2
bersoping baju utk aku n suri...
iye..aku tension..aku rasa nak soping
then..


puan dana telefon...dia kena tahan di HKL..
ohoooooooo...
aku memang zero bab HKL
but aku main redah je pergi dgn kak siti
bawak kan GL n charger si puan dana..
puan dana siap ada adengan drama menangis cam fasha sadha..
aku tetap dengan hati yang keras..
puan dana kena tahan di HKL kerana BP tinggi..
she kan preggnant beb


aku doakan ko cepat2 turun BP
ko anggap lah ko chek in hotel yang paling best di KL
ko jgn tensen yek
ko jangan nangis2 yek
sebab kalu ko nangis..aku takleh bt pe..
aku kan keras hati n segalanya..
eh..nasi ko licin sume..
nangis pun leh makan ke???


rupanya kak ila yang abiskan nasi si puan dana tu..
hehehe..first time tgk orang selera makan nasi hospital..
kak ila..saya betul2 terpegun dengan 'keseleraan' akak itu
hehehe

p/s: aku skrang berada di kota bharu...so mood aku sedang2..sapa tau senyap je yek...
p/s:aku harap dana cepat2 sembuh..semoga jgn tensen..bp ko tu nak main2 je ngan ko...makan byk2..biar baby sehat n happy di dalam..

1 ulasan:

aredzy berkata...

Kecian Pn.Dana...org tgh sakit, Kak Siti ketawa pulak..hahahah. ayat ni aku suke.."ko anggap lah ko chek in hotel yang paling best di KL
ko jgn tensen yek
ko jangan nangis2 yek
sebab kalu ko nangis..aku takleh bt pe..
aku kan keras hati n segalanya..
eh..nasi ko licin sume..
nangis pun leh makan ke???"...heheheh

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut