nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Jumaat, 21 Januari 2011

kenduri nasi lemak


salam sume..
semalam betul2 takde entry langsung..
malas giler skrang nak update blog
sory yek..
klah..semalam ada kenduri nasi lemak umah aku..
cam biasa..
pagi2 masak nasi lemak..
itu lah breakfast, itulah lunch n itulah dinner..
orite tak??


bangun kul awal2..
masak dengan tenang..
suri still tido..


selalu2 masak nasi lemak takde daun pandan..
kali ni ada...itupun ahad lepas aku beli daun pandan ni..
daun pandan ni aku suka letak dlm peti..
wangi2 skit lah peti sejuk aku tu


ikan bilis ni dah hampir2 hangit dah..
but disebabkan ikan bilis ni beli pun fresh..
so kehangitan tu menjadi kesedapan..
citer ikan bilis nnti aku citerkan yek..


hidangan utk cik suri..
bangun2 je ..aku kasi mandi...


terus santap dengan pakai pampers je..
sambil tgk e-bat (mickey mouse)

p/s: skrang suri asyik nak tgk dvd mickey mouse je..malam2 sebelum tido mesti tgk..siap gelak2 sorang2 tu..
tapi baguslah..dgn aman mama n papa ko tgk tv citer ayoub semalam..eh citer ayoub episod last ke semalam?

2 ulasan:

☆ lieya latif ☆ berkata...

wah....marbeles nasi lemak ko emy....aku pun same ko...dari pagi sampai ke mlm ar bantai nasi lemak...mls aku nak msk byk2 kali ....he he he....

kemain lagi anak dare ko...santap santai2 gitu....

norhidana berkata...

rajin kwn aku nih menasik lemak... heheheh mmg hidangan paling best sbb blh mkn sampai mlm ek.. tp kalu aku msk tak sempat mlm abis sudah edy kedarah...

alahai ngn seksinyer cik suri bfast sambil menengok e bat yek hehehe

ayoub abis sudah la wei, sbb yg jht dh dpt balasan...

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut