nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Khamis, 27 Januari 2011

scarlet plus dari JJ wangsa maju


ini citer hari selasa ok..
kebetulan cik dana bercuti sbb ada chek up..
so tengahari tu aku layan sorang2 g JJ wangsa maju


ini je yang dpt dibeli


actullay baju bunga2 gni dah lama aku aim nak beli
tp aku kan gumuk..so saiz tu susah nak dpt
sekali tgk ada jual kat scarlet plus tu..
terus aku rembat


aku pakai saiz 16 je..hehehe ada 'je' tak tahan tu
but skrang aku tgh giler melenggingkan kaki ku yg besar gabak ni..
of course lah aku cari saiz yang paling beso..
untuk menutupi buntut ku dan peha ku yg beso jugak
murah je kan..jimat2


last sekali renew lah kad JJ aku ni..
ambik kad mood bercuti..

p/s: minggu depan aku bercuti seminggu ke kelantan n pahang
p/s: rasa nak berbbq je di kuantan..rasa nak makan sotong bakar..ini lieya memang kena dipersalahkan..suka bt aku terliur..

1 ulasan:

☆ lieya latif ☆ berkata...

cantek wei baju bunge2 tu...sweet...so sila amik gambar ble ko dah pakai tau...aku nak tgk......awuuuuuu...kemain ko yeak.....berlengging2 gitu.....akusuke tgk org pakai legging...comel jek......

aku baru renew kat JJ aku ko....kali ni amik kaler pink hahahahaah...ko mcm laki aku suke nooo pokok2 .....

re:wei cuti sakan ko...jeles okey! sila mkn best2 kat pahang n ganu, n balas dendam bagi aku lak terliur hahaahahaha

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut