nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Selasa, 25 Januari 2011

rindu kan budak tekcik ni...eh..rasa nak baby je


agak2 korang ada tak feeling2 cam aku?
feeling2 nak baby??
aku rasa aku dah sampai fasa nak baby je rasa..
rasa nak preggy
rasa nak beranak
rasa nak pegang bb kecik..
eh korang ada tak feeling2 gni??


ini baby nama cik suri
masa kuar 3.45 kg..
but kerana tak tido malam..
berat menyusut..
mcm mama nyer jugak


selepas dah leh tido malam..
gnilah rupanya..
hati byk senang masa ini..


budak ni kalu tido dalam buai memang byk syok..
tapi soryy yek aku takde nak enjut2 pun
pakai karen je..
itu pasai suri tido pun tersenyum
senyum dalam iman..


budak2 bam2..
malam berjaga..siang tido memanjang..
tp bagus gak..aku gelek ke mana pun..bt taik mata je..


kenapa rambut aku gugur?
korang tgk lah gambo tu..
tgk mulut cik suri tu


time ni time mengganas..
oh rindu nyer suri time ni..
tgh ligat2 nak belajar berjalan


budak comel yang selalu di hati ku..
tiap2 mlm sebelum tido mesti suri cakap : -
"ee sayang mama...ee ada ni!'

2 ulasan:

☆ lieya latif ☆ berkata...

alahai...sweetnye.....tu la kan emy, tgk gambar anak2 mase baby tu yg rase cam nak baby lagi....huhuhuhu....insyaallah, ade rezeki ko.....lipat gande kan usaha....cewah!

nqr berkata...

series nama anak ko suri???mak ai..sedapnya nama.. bg aku..org nama suri ni mmg comei n shuit sangat... mcm anak ko.. :)

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut